Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Steelers täydentää hyökkäyslinjaa saksalaispelaajalla

Vaahteraliigan hallitseva mestari Kuopio Steelers on julkaissut kautta 2021 koskevan pelaajasopimuksen saksalaissveitsiläisen Basil Weberin kanssa. 31-vuotiaan Weberin pelipaikkana on hyökkäyksen linja.

Basil Wereberillä on Sveitsin ja Saksan kaksoiskansalaisuus. peliuransa 191 senttinen jätti aloitti Sveitsissä Lausanne Owlin paidassa 2015. Kahden NLA-kauden jälkeen Weber siirtyi Ranskaan Thonon Black Panthersin joukkueeseen. Kausi 2019 on ollut toistaiseksi miehen menestyksekkäin. Saksan GFL:ssä Weber pääsi juhlimaan German Bowlin voittoa Braunschweigissa New Yorkers Lionsin mukana yhdessä suomalaislaituri Micky Kyein kanssa. Mestaruuskaudellaan Weber valittiin sarjan tähdistökentälliseen.

Kuten useimmilla saksalaispelaajilla, myös Weberillä kaudesta 2020 tuli rokulivuosi koronapandemian johdosta. Miehellä on suunnitelmissa kauden 2021 pelaaminen Ranskassa, mutta sarjan epävarma tilanne ja lopulta peruuttaminen sai miehen valitsemaan Suomen ja Steelersin joukkueekseen.

Kuopiolaisten hyökkäyksen linjavalmentaja Erkka Vehomäki on tyytyväinen kokeneen linjamiehen värväämisestä miehistöönsä:

-Olemme keskustelleet Basilin kanssa jo aiemmin mahdollisesta Kuopiossa pelaamisesta ja onneksi saimme hänet mukaan tulevalle kaudelle…

..

Klikkaa vaahteraliiga.fi sivulle ja lue koko juttu…

 

 

Lataa PDFTulosta