Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Suomi-Ruotsi EM-välierän liput nyt myynnissä

Suomen miesten maajoukkue tavoittelee paikkaa amerikkalaisen jalkapallon EM-finaalissa kohtaamalla ratkaisevassa välieräpelissä rakkaan kilpakumppaninsa Ruotsin.  Ottelu pelataan Vantaalla Myyrmäen jalkapallostadionilla lauantaina 7. elokuuta klo 13.30 alkaen.  Liput peliin ovat nyt myynnissä.

Suomen tie EM-välieräpeliin on kulkenut kahden voitokkaan karsintapelin kautta. Suomi kaatoi ensin Hollannin vieraskentällä Arnhemissa murskaavasti 0-55 ja Tanskan kotona melkein yhtä selvin luvuin lukemin 44-3. Kolme muuta välieriin selviytynyttä joukkuetta ovat Ruotsi, Italia sekä hallitseva mestarijoukkue Ranska.

Suomi on edellisen kerran yltänyt EM finaalipeliin tasan 20 vuotta sitten, jolloin Saksa oli leijonia parempi 19-7. Suomen miesten viimeisin mestaruus on vuodelta 2000 ja edellisissä EM-kisoissa 2018 joukkue ylsi komeasti pronssille Ranskan voittaessa historiansa ensimmäisen mestaruuden. Elokuun välieräpeli oli alun perin tarkoitus pelata tasan vuotta aikaisemmin, mutta koronan takia tämäkin aikataulu romuttui.

Osta liput jo tänään

Kaikki Suomen jenkkifutissarjat viettävät taukoa maajoukkueviikonloppuna. Koko lajiperhe kutsutaan kannustamaan miesleijonat EM-finaaliin.  Lippujen hinnat alkaen 17,50 (Lapset 13-18v + erityisryhmät) ja alle 13 vuotiaat pääsevät katsomoon kannustamaan veloituksetta.  Lippuja voit ostaa Lippu.fi sivustolta jo tänään.

Osta liput:  Lippu.fi

SAJL on sopinut Nelonen Median kanssa EM-välieräpelin esittämisestä suorana sekä Ruutu-palvelun vapaalla puolella, että IS-TV:n ilmaisessa tarjonnassa. Jenkkifutis on parasta paikan päällä, mutta mukaan maajoukkuetunnelmaan pääsee nyt myös Ruudun kautta.

Tule mukaan tekemään tapahtumaa – vapaaehtoisia haussa.

Onnistunut maajoukkuetapahtuma vaatii taustalleen runsain määrin aktiivisia lajin harrastajia, joiden arvokkaan vapaaehtoispanoksen avulla yleisölle ja joukkueille voidaan tarjota arvokisojen arvon mukainen kokonaisuus.  SAJL etsii sekä EM-karsintapeliin, mutta myös syksyn finaaleihin vapaaehtoisia mukaan useisiin eri rooleihin luomaan hienoa tapahtumaelämystä koko lajiperheelle.  Mukaan voit ilmoittautua alla olevasta linkistä. Rohkaise mielesi ja klikkaa.

Tule mukaan:  Vapaaehtoiseksi tapahtumiin

Tutustu:  EM-mitalistit 1983-2018

Kansikuva: Jari Turunen

 

Katso parhaat palat Suomen karsintapelistä Tanskaa vastaan (2019)

Lataa PDFTulosta