Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Super Bowl kerää sunnuntaina kansan katsomoihin kaupungille ja koteihin

Amerikkalaisen jalkapallon suurtapahtuma Super Bowl pelataan sunnuntaiyönä Las Vegasissa. MTV3 esittää tapahtumasta yli kuusi tuntia suoraa vapaasti katsottavaa TV-lähetystä suomalaiskatsojille.

Maanantaiaamu tulee olemaan haastava kaikille työtehtäviinsä aikoville jenkkifutiksen ystäville. Super Bowl LVIII potkaistaan Las Vegasissa vauhtiin Suomen aikaa klo 01:30 ja ottelun ratkaisuja saadaan odotella kukonlaulun ajoille aamu viiden ja kuuden välille. Imoinen ja odotettu yllätys on jälleen se, että Super Bowl on rajolla suomalaisille katsojille vapaast katsottavalla TV-kanavalla.

Sunnuntain pelissä vastakkain asettuvat Kansas City Chiefs ja San Francisco 49ers. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran loppuottelussa kaudella 2019, jolloin Kansas City oli parempi lukemin 30–21.  Kansas City Chiefs on hallitseva mestari, ja joukkue on selviytynyt Super Bowliin neljä kertaa viimeisen viiden kauden aikana. San Francisco 49ersin odotetaan antavan kovan vastuksen hallitsevalle mestarille, mutta kalifornialaisjoukkueen edellisestä mestaruudesta on kulunut jo lähes 30 vuotta. 

Tutut äänet ja kasvot auttavat seuraamaan tapahtumia

Super Bowl LVIII-lähetyksen selostavat suomalaiselle jenkkifutisyleisölle tutut Mika Laurila sekä  jenkkifutismaajoukkueen päävalmentaja Mikko Koikkalainen. Studiossa taustatukea antavat MTV:n Peetu Pasanen sekä jefu-konkarit Miro Kadmiry, Akseli Olin ja Seppo Evwaraye.

Maikkarin kuvausryhmä vieraili viime lauantaina Porvoossa järjestetyssä NFL Academyn Combine-tapatumassa, joten kuvaruudussa saattaa vilahtaa myös muita suomalaiselle jenkkifitisyleisölle tuttuja hahmoja.

Super Bowl LVIII on katsottavissa MTV3- ja MTV Urheilu 1 -kanavilta sekä suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella.

Super Bowl -yön lähetykset

  • 23.30 NFL: Super Bowl -studio
  • 00.00 NFL: Konferenssifinaalit -kooste
  • 00.30 NFL: Super Bowl -studio
  • 01.30 NFL: Super Bowl LVIII
  • 05.25 NFL: Super Bowl – studio

Super Bowl-bileet kaupungissasi

Super Bowlista on tullut myös Suomessa entistä enemmän yhteisöllinen tapahtuma. Kotisohvien lisäksi katsomoja on tarjolla useissa kaupungeissa sekä paikallisten seurojen, että ravintolayrittäjen toimesta. Pelin haastava kick off-aika laittaa pommminvarmasti koetukselle katsomot sekä kodeissa, että kapakoissa. 

Ohessa muutama menovinkki eri puolilta Suomea. Klikkaa alta kuvaa ja tutustu oman paikkakuntasi Super Bowl tapahtumaan!

Helsinki
Helsinki
Helsinki
Lohja
Tampere
Tampere
Turku
Seinäjoki
Oulu

Parhaat jälkipelit tiistaina SAJL:n markkinointiseminaarissa

Kun Super Bowl yön valvomisen jet-lackista on toivuttu,  Jenkkifutisliitto tarjoilee Helsingin Miltton Housessa tiistai-iltapäivänä vuoden kovakontaktisimman markkinointiseminaarin ja verkostoitumistapahtuman – Super Bowl Highlights & Commercials.

Super Bowl Highlights & Commercials markkinointiseminaarissa katselemme tuoreeltaan Super Bowl LVIII loppuottelun mieleen jäävimmät mainokset ja kuulemme panelistien analyysit niistä.  

Markkinointipanelissa tämän vuoden teemana luovuus. Tarkastelussa miten eri markkinoijat hyödyntävät  maailman kalleimmat mainossekunnit sunnuntain Super Bowlin TV-lähetyksessä. 

Markkinoinnin ohella perehdymme tiiviissä katsauksessa  Mika Laurilan ja Teemu Lahden avustuksella itse Super Bowlin tapahtumiin, tunnelmiin ja ratkaisuihin.

Lue lisää ja ilmoittaudu:  Super Bowl Highlights & Commercials

Lataa PDFTulosta