Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Suurta vaihtuvuutta Steelersin rosterissa

Kuopio Steelers on ilmoittanut suurista muutoksista vaahteraliigajoukkueensa rosterissa. Peräti neljä joukkueen avauskokoonpanoon kaavailtua pelaajaa poistuu kauden 2021 miehistöstä ja aukkoja paikkaamaan on hankittu kaksi uutta ranskalaispelaajaa.

Nimekkäin joukkueen rosterista poistuva pelaaja on Tino Ndongo. Urheilutoimittajien vuoden 2020 parhaaksi amerikkalaisen jalkapallon pelaajaksi valittu laitahyökkääjä on Steelersin oma kasvatti, ja hänellä on ollut suuri rooli joukkueensa hyökkäyksessä kolmen vaahteraliigakauden aikana.  2082 jaardilla ja 30 touchdownilla Tino on Steelersin vaahteraliigataipaleen tehokkain hyökkäyspelaaja. Vahvat näytöt Suomen liigakentillä ovat avaamassa Ndongolle paikan Euroopassa kaudelle 2021 käynnistyväksi ilmoitettuun ammattisarjaan ELF:ään.

Ndongon kanssa Euroopan kentille on matkaamassa myös takapuolustaja Iiro Pekkarinen. Viime kaudella all stars-kokoonpanoon yltänyt Pekkarinen tunnetaan yhtenä maamme parhaista kulmapuolustajista ja erityisesti heittojen puolustajista.  Puolustuspelin ohella Pekkarinen on ollut joukkueelleen arvokas pelaaja potkupeleissä. Steelers tiedotteessa joukkueen päävalmentaja Pekka Utriainen kertoo pelaajien päätöksen tulleen yllätyksenä, mutta toivottaa kasvateilleen menestystä jatkon peleihin:

-Ndongon ja Pekkarisen lähteminen tuli kieltämättä yllätyksenä, mutta toivotetaan molemmille onnea matkaan. Molemmat ovat superlahjakkaita pelaajia, toivottavasti hommat sujuu eteläisemmässä Euroopassa mallikkaasti…

..

Klikkaa vaahteraliiga.fi sivulle ja lue koko juttu…

 

 

Lataa PDFTulosta