Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Taylor Palmer palaa Suomeen Saintsin pelinrakentajaksi

Miesten -divisioonaan valmistautuva Tampere Saints julkaisi lauantaina pelinrakentajansa. Yhdysvaltalainen Taylor Palmer johtaa tamperelaisten hyökkäystä kaudella 2022.

Taylor Palmer pelasi kaudella 2016 Suomessa I-divisionaa Kouvola Indiansin paidassa. Kesken kauden Suomen saapunut pelinrakentaja nosti joukkueensa hyökkäyksen iskukykyä merkittävästi, mutta Palmerin muistoksi Indians-kaudesta jäi viisi tappiota viidestä pelatusta ottelusta. Suomen divarin lisäksi 32-vuotias Palmer on ehtinyt pelaamaan Euroopassa kahdeksan kauden aikana Unkarissa, Saksassa ja Ranskassa sekä neljän viimeisen kauden ajan Sveitsissä.   Kausi 2021 päättyi Taylorin ja Bienna Jetsin osalta finaalitappioon Svetsin kakkosliigassa.

Näin Palmer kertoo Saints-tiedotteessa tavoitteistaan kaudelle 2022

-Odotan, että Saints yltää myös tulevana kesänä sarjan finaaliin, mutta pääsee tällä kertaa myös juhlimaan kauden päätteeksi voittoa. Odotan innolla pääsyä työskentelemään upeiden pelaajien ja mahtavan valmennustiimin kanssa arvostetussa organisaatiossa. Toivon, että voin tuoda siihen lisää ammattitaitoa, johtajuutta ja urheilullisuutta.

Saints-hyökkäyksen koordinaattori Dajon Newell on tyytyväinen saadessaan hyökkäykseensä kokeneen pelinrakentajan:

-Taylor on veteraani, joka sopii pelinrakentajana erinomaisesti nuorille laitahyökkääjillemme. Dual threat-pelinrakentajana hänellä on juuri niitä ominaisuuksia ja johtajuutta, joita kaipaamme hyökkäykseemme

Neljän joukkueen I-divisioona potkaistaan kaudella 2022 käyntiin vasta heinäkuun puolessa välissä. Sarja huipentuu Spagettimaljaan elokuun viimeisenä viikonloppuna. Lopullinen sarjaohjelma julkaistaan lähipäivinä.

 

Lähde: Saints

Kuva: Jari Turunen

 

Lataa PDFTulosta