Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Thomas Ceken palaa Crocodilesiin

Seinäjoki Crocodiles saa mieluisan paluumuuttajan puolustuslinjan Thomas Cekenin solmittua kautta 2021 koskevan pelaajasopimuksen joukkueen kanssa.

Crocodiles on viime päivinä julkaissut useamman kokeneen pelaajan paluun kentille. Nyt vuorossa Thomas Ceken.  44-vuotias Ceken kuuluu niihin pelaajiin, joiden ura on alkanut ennen SAJL:n digitaalisen tilastoinnin käynnistymistä. Näin uratilastojen luvut ovat ainoastaan suuntaa antavia.  Tuleva kesä lienee kuitenkin Cekenille jo 17 Vaahteraliigassa. Miehen tilille on kirjattu tilastoihin 156 taklausta ja 12 pelinrakentajan säkitystä.   Viime kaudella Ceken edusti Wasa Royalsia kahdessa vaahteraliigapelissä.

Crocodilesin Ari Havulehto on innoissaan järeästä palasesta joukkueessaan:

-Pelatessaan Seinäjoella Thomas pääsi kotijoukkueen kannattajien sydämiin sekä vastustajien hyökkäysten koordinaattorien silmätikuksi. Mikä voi nuorelle joukkueelle ollakaan parempaa, kun saada pukukoppiin varsinainen koppipelaaja, pelaaja joka puheittensa lisäksi lunastaa puheet kentällä ja joka varmuudella on tahtopelaaja parhaasta päästä…

Klikkaa vaahteraliiga.fi sivulle ja lue koko juttu…

 

 

Lataa PDFTulosta