Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Trojans voittoon lippupallon GP-turnauksessa Tampereella

Trojansin lippupallonaiset olivat voitokkaita lauantaina Saintsin järjestämässä lippupallon GP-turnauksessa.  Voittoputkessa etenevät turkulaiset voittivat turnauksen finaaliottelussa Kouvola Indiansin lukemin 48-6.

Trojans Doris jatkoi voittokulkuaan lauantaina Pyynikillä pelatussa naisten lippupalloturnauksessa. GP-kautensa avanneet Kouvola Indians ja Tampere Saints saivat tuntuman kapealla rosterilla pelanneen turkulaisjoukkueen vauhdista. Indiansin ja Saintsin keskinäinen ottelu päättyi lippupallokentillä kokeneempien kouvolalaisten 25-38 voittoon.

Tampereen turnauksen tulokset

  • Tampere Saints – Kouvola Indians 25-38
  • Kouvola Indians – Trojans Doris 6-46
  • Trojans Doris – Tampere Saints 49-6

 

Finaali

  • Trojans – Indians                               48-6

 

Naisten GP-sarjaan on nyt ilmoittautunut viisi joukkuetta.  Mukaan mahtuu vielä uusia kokoonpanoja ja paikat elokuussa SM-viikon yhteydessä pelattavaan SM-turnaukseen ovat yhä avoimina.

Torstaina SM-viikkoon liittyvä avoin lippupalloinfo

SAJL järjestää torstaina 27.4. klo 18:00 avoimen lippupalloinfon, jonka aiheena SM-viikko Lahdessa.  Elokuiseen turnaukseen kutsutaan mukaan neljä nais- ja miesjoukkuetta kauden suoritusten ja aktiivisuuden perusteella.

Info on tarkoitettu sekä pelaajille, että joukkueille.  Jos pelaajana olet kiinnostunut lippupallosta ja mahtumisesta SM-viikolla pelaavaan kokoonpanoon, kannattaa olla kuulolla torstaina. Jos edustat seuraa, joka vielä harkitsee lippupallotoiminnan käynnistämistä, vielä ei ole liian myöhäistä SM-viikon osalta. Torstain info järjestetään Teams-etäkokouksena, jonka linkit lähetetään  ilmoittautunelle sähköpostitse.

 

Tule kuulolle ja ilmoittaudu:   Lippupalloinfo 28.4.2023

Otsikkokuva: Trojans

 

Lataa PDFTulosta