Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Tubettaja Markus Heinonen testasi NFL-combinen lajit

Crossfitissa kilpaileva kovakuntoinen Markus Heinonen julkaisee Youtube-kanavallaan erilaisia lajikokeiluja ja testejä. Tuoreimmassa julkaisussaan Heinonen käy läpi jenkkifutiksen combine-testien fysiikkalajit.

Markus Heinosen toteuttama NFL-combine julkaisu on itse asiassa erinomainen opas jenkkifutikselle tyypillisten combine-testien sisältöön.  Näin Heinonen kommentoi kanavansa sisältöä ja tuoretta julkaisuaan:

– Kisaan itse Crossfitissä, mutta olen aina tykännyt harrastaa kaikenlaista urheilua. Youtube-kanavan tarkoituksena on tuoda esiin eri lajeissa vaadittavia ominaisuuksia urheilijalta sekä ennen kaikkea innostaa yleisöä kokeilemaan uusia lajeja. Lisäksi teen faktapohjaisia videota treenaamiseen/hyvinvointiin liittyen, erilaisia fyysisiä testejä, ammattiurheilijoiden treenipäivä -kokeiluja sekä omaan kisaamiseen liittyvää sisältöä.

– Erilaiset fyysiset testit on aina mielenkiintoisia yleisölle ja tarkoituksena oli tuoda esille kuinka äärimmäistä räjähtävyyttä ja voimaa jenkkifutiksessa huipulla vaaditaan. 

Heinosella itsellään ei ole kokemusta suomalaisesta jenkkifutiksesta, mutta vihjaa, että olisi kiinnostunut tekemään lajikokeiluvideon, jossa paneudutaan tarkemmin lajiin. Jospa vaikka joku aktiivinen seura tarjoaisi kaverille tähän mahdollisuuden.

Katselusuositus:

Lataa PDFTulosta