Tule mukaan toimintaan vapaaehtoiseksi

Urheilun parista voi löytää itselle merkityksellisen harrastuksen myös kenttien ja salien ulkopuolelta.  Suomalaiseen urheilun eri toimintoja tukee joka vuosi jopa 500 000 vapaaehtoista aktiivia eri rooleissa.

Monille urheilun parissa tehtävästä vapaaehtoistýöstä on tullut lähes yhtä intensiivinen harrastus, kuin itse urheilusta. Hyvässä porukassa on mukava tehdä mielekkäitä hommia.

Tule mukaan jenkkifutisperheeseen

Jenkkifutiksen parissa vapaaehtoistehtäviä on tarjolla sekä lajiliiton, että seurojen parissa.  Lajiliiton vapaaehtoistehtävät liittyvät liiton järjestämiin tapahtumiin, joissa vapaaehtoiset pääsevät seuraamaan suurtapahtumien järjestämistä ja itse tapahtumaa aitiopaikoilta. SAJL:n järjestämiä tapahtumia ovat miesten ja naisten Vaahteraliigojen lopuottelut sekä maajoukkueiden tapahtumat Suomessa. Seuraava Suomessa järjestettävä maailmanluokan jefutapahtuma tulee olemaan naisten MM-kisat kesällä 2022.

Seuratoiminnassa vapaaehtoiset huolehtivat monista urheiluseuran tehtävistä valmennuksesta hallintoon ja tiedottamisesta kilpailujen järjestämiseen. Amerikkalaisen jalkapallon seurat panostavat erityisesti tapahtumiensa laatuun ja kaipaavat toimintoihinsa mukaan uusia aktiivisia henkilöitä.

Ole yhteydessä meihin

Katso löytyykö läheltäsi omaa seuraa jonka toiminassa voit auttaa tai ole yhteydessä jenkkifutisliittoon ja ilmianna itsesi vapaaehtoiseksi.

 

”Vapaaehtoistyön todellinen arvo piilee kuitenkin kaikissa niissä ihmisissä, jotka ovat valmiita laittamaan itsensä likoon, valmentamaan, kuskaamaan, ohjaamaan liikennettä, leipomaan – auttamaan pyyteettömästi päivästä toiseen, jotta joku muu saisi mahdollisuuden harrastaa, kehittyä, kilpailla ja iloita urheilun parissa. Vapaaehtoiset ovat suomalaisen urheilun sydän ja mahdollistaja.”

Suomen Olympiakomitea 2020