Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Tule vapaaehtoiseksi lippupallon MM-kisoihin

Suomen Amerikkalaisen jalkapallon Liitto järjestää Lahdessa lippupallon MM-kisat 27.-30.8.2024.  Kaikkien aikojen suurimman kansainvälisen jenkkifutistapahtuman kulisseissa riittää tekemistä ennätysmäärälle vapaaehtoisia. Vapaaehtoisten haku on nyt auki.

Voisitko juuri Sinä olla elintärkeä palanen lippupallon MM-kisojen taustatiimissä?   Lahden MM-kisoihin on ilmoittautunut mukaan jo yli 60 joukkuetta 37 eri maasta ympäri maapallon. Kaikkien aikojen MM-kisojen toteuttaminen yli tuhannelle urheilijalle ja toimijalle on mittaluokassa operaatio, jollaista ei jenkkifutiksen parissa Suomessa tai muuallakaan maailmassa ole vielä nähty.

Urheilijoiden lisäksi kisapaikoille Lahteen ja Liikuntakeskus Pajulahteen odotetaan delegaatioita kansainvälisestä Olympiakomiteasta, NFL:stä sekä vuoden 2025 World Games organisaatiosta Kiinan Chengdusta. Tuoreen olympialajin MM-kisojen odotetaan kiinnostavan myös mediaa sekä Suomessa, että kansainvälisesti. Erityisesti USA:ssa lippupallo on räjähdysmäisessä kasvussa Los Angelesin 2028 Olympialaisten takia.

Koulutamme tehtäviin valittuja vapaaehtoisia tarvittaessa rooleihin kevään aikana. Joihinkin tehtävistä vaaditaan kielitaitoa, 18 vuoden ikää ja/tai B-ajokorttia.

Tarjoamme nyt sinulle mahdollisuuden tulla mukaan luomaan ikimuistoisia elämyksiä sekä pelaajille että katsojille. Tartu tilaisuuteen ja tule osaksi mahtavaa taustajoukkuetta!

 

Lisätietoja & hakulomake:  Lippupallon MM 2024

 

 

Lataa PDFTulosta