Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Tuoreet Euroopan mestarit vahvistavat Northern Lightsia

Naisten Vaahteraliigassa pelaava Oulu Northern Lights on julkaissut sopimukset kahden Espanjan maajoukkuepelaajan kanssa.  Espanja nappasi monen yllätykseksi naisten jenkkifutiksen Euroopan mestaruuden puhtaalla pelillä 2023-2024 pelatussa sarjassa, joka muiden mitalien osalta on vielä ratkaisematta.

Oulu Northern Lightsin vahvistuu kahdella tuoreella Euroopan mestarilla. Pääosin puolustuksen eri pelipaikoilla pelaavat Carla Blanca Lasheras ja Laura Martinez Fiñaga vahvistavat joukkuetta jo lauantain vierasottelussa Turku Trojansia vastaan.

Espanjalaispelaajat ovat Lightsin tiedotteen mukaan naisten joukkueen ensimmäiset import-pelaajat kautta aikain. Päävalmentaja Joonas Taina on tyytyväinen uusin vahvistuksiin, jotka auttavat kapealla rosterilla kauteen lähtenyttä oululaisjoukkuetta.

– Carla ja Laura ovat molemmat monipuolisia pelaajia, jotka pystyvät auttamaan meitä siellä, missä eniten tarvitaan. He tuovat meille urheilullisuutta, kokemusta ja kovuutta.

Laura Martinez Fiñaga, Northern Lights, LB

Carla Blanca Lasheras, Northern Lights, DB

Kokeneet espanjalaiset ovat tuttuja suomalaispelaajille karulla tavalla vuoden takaisesta Suomi-Espanja pelistä. Tuolloin espanjalaiset pääsivät yllättämään hallitsevan Euroopan mestarin puhtaasti lukemin 0-12. Tukimiehen paikalla pelannut Fiñaga kirjasi ottelussa nimiinsä 2,5 taklausta ja takapuolustajana toiminut Lasheras yhden.

Oulu Northern Lights on avannut kautensa Naisten Vaahteraliigassa kahdella tappiolla.  Launtaina oululaiset matkustavat Turkuun, jossa hallitseva mestari Trojans hakee jo kolmatta voittoaan sarjassa. Ottelu Turun Yläkentällä potkaistaan vauhtiin klo 14:00 ja se on katsottavissa suorana myös Ruutu+ palvelussa.

 

Lue lisää:  Kaksi Espanjan maajoukkuepelaajaa Northern Lightsiin

Kuvat:  Don Reid, Northern Lights

Lataa PDFTulosta