Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Tuukka Lehtonen jatkaa Kuopiossa

Vaahteraliigan hallitseva mestarijoukkue Kuopio Steelers julkaisi pitkäperjantaina jatkosopimuksen Tuukka Lehtosen kanssa. Tamperelaislähtöinen keskushyökkääjä oli viime kaudella Vaahteramaljan ohella voittamassa EM-pronssia maajoukkueen mukana.

Tuukka Lehtonen oli kaudella 2021 Kuopio Steelersin toiseksi tehokkain pallonkantaja. Runkosarjan peleissä Lehtonen keräsi joukkueelleen 494 jaardia ja kaksi touchdownia. Kaikkiaan viiden pelaamansa vaahteraliigakauden aikana hänelle on kertynyt yhteensä 2389 jaardia joista 1977 Tampere Saintsin liigajoukkueessa.  Touchdowneja Lehtonen on ehtinyt tekemään vaahteraliigaurallaan 14. Maajoukkuepaidan Lehtonen on pukenut päälleen yhdeksään otteluun.

Kaudella 2021 Lehtosen työtehtävät toivat miehen Steelersin vahvuuteen, ja ura jatkuu nyt toista kautta savolaisjoukkueessa. Näin Lehtonen sopimuksestaan Steelers-tiedotteessa:

Halu kilpailla korkealla tasolla korkeatasoisessa seurassa johti siihen, että Steelersissä pysyminen tuntui luontevalta. Seurassa on edellisen kauden tapaan huippumeininki. Viimekauden joukkueen rautaisen rungon säilyminen on todella positiivinen asia, minkä lisäksi osa vahvistuksista on pysynyt samoina.

Kuopio Steelers avaa kautensa lauantaina 14.5. Helsingissä kohtaamalla viime syksyn loppuotteluvastustaja Roostersin Velodromilla klo 18.30 käynnistyvässä pelissä.

 

Lähde: Steelers

Kuva: Jari Turunen

 

Lataa PDFTulosta