Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

U17 ikäluokan PM-kisat vauhtiin keskiviikkona

Suomen U17 ikäluokan maajoukkue matkustaa tiistaina Norjaan puolustamaan kotikisoista voittamaansa Pohjoismaiden mestaruuttaan.  Suomalaisnuoret kohtaavat keskiviikon avausottelussaan isäntämaa Norjan.

Päävalmentaja Toni Uusitalon mukaan Suomen joukkue on uudistunut viime vuoden mestaruuskokoonpanosta, mutta joukkueessa on mukana paljon pelaajia, jotka ovat nuoresta iästään huolimatta saaneet kokemusta miesten sarjoista.

-Joukkueessa on tapahtunut paljon muutoksia viime vuotiseen kuten ikäluokka maajoukkueissa aina. Tästä huolimatta koen että joukkueen iskukyky on pysynyt ennallaan ja olemme pystyneet valmistautumaan kisoihin hyvin.

Päävalmentajan mukaan joukkueeseen on saatu koottua mukaan ikäluokkansa parhaat pelaajat ja jokaisella tulee olemaan tärkeä rooli omalla pelipaikallaan oli se sitten näkyvä tai ei.

Suomen joukkueen nimekkäin pelaaja lienee Wasa Royalsin Raul Khalifa, joka palkittiin upean vaahteraliigakauden jälkeen Vaahteraliigan vuoden tulokkaana, all stars tukimiehenä, sekä parhaan kotimaisen puolustajan Matti Lindholn Trophyllä.  Melkoinen palkintosade vain 16-vuotiaalle nuorukaiselle.

Otteluohjelma

Keskiviikko 18.10.2023

  • klo 16:00  Tanska – Ruotsi
  • klo 19:30   Suomi – Norja

 

Lauantai 21.10.2023

  • klo 11:00  Pronssiottelu
  • klo 14:00  Loppuottelu

Ottelut suorana SWE3 Play-palvelussa

Kaikki PM-kisojen ottelut striimataan suorina tuotantoina SWE3 Play-palvelussa. Palvelun tuottaja tarjoaa kaikkien neljän pelin pakettia ppv-palvelussaan hintaan 99 SEK joka euroiksi muutettuna on 8,58 €.

Katso pelit:  SWE3 Play

 

Tutustu:  Suomen kokoonpano PM-kisoissa

 

 

 

 

Lataa PDFTulosta