Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Poikien menestyksekkäälle U17 maajoukkueelle haetaan päävalmentajaa

SAJL toimintasääntöjen mukaisesti maajoukkueiden päävalmentajien tehtävät ovat määräaikaisia ja määräaikojen päättyessä tehtävät avataan avoimeen hakuun.  Nyt haetaan päävalmentajaa poikien U17 maajoukkueelle vuosiksi 2023–2024.

Suomen poikien U17-maajoukke päätti kautensa komeaan PM-kisojen voittoon lokakuussa 2022 päävalmentaja Toni Uusitalon johdolla.  Vuodesta 2023 alkavalle seuraavalle maajoukkuekaudelle (2023-2024) avataan päävalmentajan tehtävä toimintasääntöjen osoittamalla tavalla vapaasti haettavaksi.

U17 maajoukkueen kilpailutoiminta koostuu Ruotsi-otteluista, sekä nyt vuosittain pelattavista PM-kisoista. Vuoden 2023 PM-kisat on alustavasti sovittu pelattavaksi lokakuussa Norjassa.

Päävalmentajan keskeinen tehtävä on koota muu henkilöstö (joukkueenjohtaja, valmentajisto, huolto) sekä koordinoida ja johtaa maajoukkueen toimintaa SAJL:n strategian ja huippu-urheilu strategian mukaisesti. Päävalmentajalta edellytetään sitoutumista projektiin koko sen keston ajalle ja organisointikykyä.

Maajoukkueiden valmentajat tehtäviin nimittää esitysten pohjalta SAJL:n hallitus.

Hae nyt

Kaikkia päävalmentajaksi haluavia pyydetään täyttämään hakulomake 21.11.2022 mennessä. Rekrytointia koordinoi puheenjohtaja Roope Noronen jolle voi myös osoittaa tehtävään liittyvät mahdolliset kysymykset (roope.noronen@sajl.fi)

 

Hae tehtävään:  U17 päävalmentajahaku

 

Kuva: Jarmo Vehkomäki

 

Lataa PDFTulosta