Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

U19 tyttöjen maajoukkueelle uusi päävalmentaja

Milena AbbasMamode on nimitetty SAJL:n nuorten naisten maajoukkueen päävalmentajaksi. AbbasMamode on toiminut amerikkalaisen jalkapallon parissa vuodesta 2012 alkaen ja edustanut pelaajaurallaan Jyväskylä Jaguarseja sekä Tampere Saintsia. Hän on ollut mukana myös naisten maajoukkueessa vuodesta 2014 alkaen ja siten voittamassa sekä vuoden 2015 että 2019 EM-kultamitaleita puolustuksen linjassa.

Tällä kaudella AbbasMamode valmentaa Pirkkala Spartansin miesten 2-divisioonan joukkueessa puolustuksen linjaa. Tyttöjen U19 -maajoukkueen toimintasuunnitelmassa on toistaiseksi kaudelle 2020 osallistuminen Nordic Girls’ Camp -toimintaan. Uusi päävalmentaja liittyy luonnollisesti leirin valmentajistoon.

Olen iloinen, että pääsen tutustumaan tyttöihin Nordic Girls’ Camp -leirillä henkilökohtaisesti ja pääsemme yhdessä miettimään kuinka kehitämme tyttöjen toimintaa ja miten kasvatamme tyttöjen jenkkifutista Suomessa, sanoo AbbasMamode.

Nordic Girls’ Camp #4 järjestetään pääkaupunkiseudulla 6.-8.3.2020. Lisätietoja leiristä liiton sivuilla. Ilmoittautumiset 25.1.2020 mennessä liiton tapahtumajärjestelmään.

Lataa PDFTulosta