Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Urheilu Mehiläinen Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liiton yhteistyökumppaniksi

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto on solminut kolmivuotisen yhteistyösopimuksen Mehiläisen kanssa. Mehiläinen toimii jatkossa SAJL:n yhteistyökumppanina ja tarjoaa lääketieteellistä ja terveydenhoidollista osaamista liitolle. Yhteistyösopimus kattaa kaudet 2023–2025.

Mehiläisen Medical Team on sopimuksen myötä mukana jenkkifutisliton järjestämissä kilpailutapatumissa. Sopimuskaudelle ajoittuu amerikkalaisen jalkapallon maaotteluiden ohella mm. kesällä 2024 Lahdessa ja Liikuntakeskus Pajulahdessa järjestettävä lippupallon MM-kisat, jotka tulevat olemaan kaikkien aikojen suurin SAJL:n järjestämä kansainvälinen kilpailutapahtuma.

SAJL:n toiminnanjohtaja Mika Heinonen on tyytyväinen yhteistyösopimuksen tuomasta ammattiosaamisesta kentän laidalle:

-Olemme erittäin tyytyväisiä, että olemme saaneet yksityisten sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Mehiläisestä todellisen huipputoimijan yhteistyökumppaniksemme. Amerikkalaisessa jalkapallossa Medical Teamin rooli on tärkeä pelaajien turvallisuuden varmistamisessa. Mehiläinen tarjoaa otteluihin alan huippuammattilaisia, jotka eivät vain huolehdi loukkaantuneista pelaajista, vaan myös ennaltaehkäisevät loukkaantumisia ja varmistavat, että pelaajat ovat kunnossa ennen ottelua.

– Olemme iloisia, että voimme olla osaltamme mukana mahdollistamassa niin Suomen mestaruuskisoja kuin kansainvälisiäkin urheilutapahtumia Suomessa. Yhteistyö osoittaa, että meidän osaamiseemme ja palveluihin luotetaan, kommentoi Mehiläisen kehityspäällikkö Marika Mildh.

Mehiläisen ammattilaisia tullaan näkemään tulevana kesänä maajoukkuepelien osalta miesten ja naisten Vaahteraliigojen loppuottelutapahtumissa.

 

Lisätietoja:   

  • Mika Heinonen, toiminnanjohtaja SAJL, 040 526 9949
  • Marika Mildh, kehityspäällikkö Mehiläinen, marika.mildh@mehilainen.fi

 

 

Lataa PDFTulosta