Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Vaahteramaljaan leijonamaskissa

Jenkkifutiskausi 2020 lähestyy huipentumistaan. Suomalaiset harrastajat sekä lajin fanit ovat olleet etuoikeutetussa asemassa poikkeuksellisen vuoden aikana pääsemällä  pelaamaan, harrastamaan ja seuraamaan amerikkalaista jalkapalloa.

Aikuisten sarjojen osalta olemme jo loppusuoralla. Kauden päätapahtuma Vaahteramalja järjestetään lauantaina Lahdessa.  Ottelupaikkana Lahden Stadion tarjoaa ottelujärjestäjälle mahdollisuuden tarjota yleisölle viranomaisvaatimusten edellytämät turvavälit sekä muut vaadittavat koronan suojaustoimet niissä puitteissa, jotka ohjeisiin ja vaatimuksiin on kirjattu.

Katsomot on jaettu omiin lohkoisinsa ja lopullista katsojamäärää on rajoitettu siten, että turvavälien toteuttaminen onnistuu. 

Hygienia, turvavälit ja leijonamaskit

Suuri osa turvallisesta ottelutapahtumasta lähtee katsojien omasta toiminnasta. Jokaisen omalla vastuulla on huolehtia hyvästä käsihygieniasta, sekä erityisesti siitä, että tapahtumaan saavutaan terveenä.

SAJL haluaa  tuoda Vaahteramalja-tapahtumaan ylimääräisenä elementtinä kasvomaskit, joita jaetaan kaikille tapahtumaan saapuville niin kauan kuin tavaraa riittää. Suosittelemme, että maskit otetaan käyttöön välittömästi ja että niitä pidetään päällä ohjeiden ja kunkin mahdollisuuksien mukaisesti läpi tapahtuman.

Lataa PDFTulosta