Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Valitse vuoden 2022 paras jefu-klippi

Huikealla 2022 kaudella suomalaiselle jefu-kansalle tarjoiltiin suoria ottelulähetyksiä enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Vaahteraliigan, Naisten Vaahteraliigan, miesten I-divisioonan, naisten MM-kisojen ja miesten maajoukkueen pelejä esiteltiin Ruudun täydeltä, yhteensä 104 kpl.

Olethan huomannut, että kaikki peleistä tallennetut klipit ovat vapaasti katsottavissa myös ilman Ruutu+ asiakkuutta.  Nyt etsimme vuoden katsotuinta jefuklippiä!

Klipit ovat tallella tallella Ruutu-playerissa ja selattavissa ja jaettavissa eteenpäin esimerkiksi Facebook-sivullesi helposti muutamalla klikkauksella suoraan Ruudusta.

Näin jaat Ruutu-klipin

Ruutu-klipin jakaminen on helppoa. Jokaisessa tallenteessa on FB-kuvake kuvaruudun oikeassa yläkulmassa (ks. kuva alla). Kuvaketta klikkaamalla pääset jakamaan klipin seuraajillesi.

Klipit on mahdollista myös upottaa omalle verkkosivulle. Klikkaamalla upota-kuvaketta  </> saat koodin, jonka voit upottaa verkkosivullesi.


KILPAILU

Käy jakamassa vuoden paras jefu-klippi, voita virallinen pelipallo!

Käy Ruutu-palvelussa ja valitse omasta mielestäsi vuoden paras ja mahdollisesti katsotuin klippi.  Se voi olla ottelun huippuhetki tai haastattelu. Jaa valitsemasi klippi Facebookissa. Tägää postauksesi  #jefuruutuklippi2022 ja osallistut arvontaan, jossa palkintona aito Vaahteraliigan pelipallo 2023.  Arvontaan osallistuvat myös jaettuja klippejä peukuttaneet jefufanit.

  • Mene Ruutu-palveluun
  • Selaa klippejä
  • Jaa mieleisesi Facebookissa
  • Tägää postauksesi #jefuruutuklippi2022
  • Peukuta muiden jakoja

 

Arvonta suoritetaan maanantaina 6.3.2023. Samalla julkaisemme mikä oli kauden 2022 suosituin klippi.

Linkit Ruutu-playeriin

Klikkaa alta haluamallesi Ruudun jefusivulle. Itse pelit kuuluvat Ruutu+ pakettiin, mutta klipit ovat vapaasti katsotavissa ja edellen jaettevissa. (Huom! Miesten I-divarin Spagettimalja-klipit löytyvät Vaahteraliigan playerista)

 

Lataa PDFTulosta