Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Valitse vuoden paras jefu-klippi

Menneellä kaudella suomalaiselle jefu-kansalle tarjoiltiin suoria ottelulähetyksiä enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Miesten ja naisten Vaahteraliigan sekä miesten I-divisioonan otteluiden tallenteet ovat edelleen katsottavissa Ruutu-palvelussa.  Olethan huomannut, että kaikki Vaahteraliigapelien klipit ovat katsottavissa myös ilman Ruutu+ asiakkuutta.  Nyt etsimme vuoden parasta jefuklippiä!

Vaahteraliigapelien klipit ovat tallella Ruutu-playerissa ja ne kaikki ovat selattavissa ja jaettavissa eteenpäin Facebook-sivullesi helposti suoraan Ruutu-palvelusta.

Näin jaat Ruutu-klipin

Ruutu-klipin jakaminen on helppoa. Jokaisessa tallenteessa on FB-kuvake oikeassa yläkulmassa. Kuvaketta klikkaamalla pääset jakamaan klipin seuraajillesi. Klipit on mahdollista myös upottaa omalle verkkosivulle. Klikkaamalla upota-kuvaketta  </> saat koodin, jonka voit upottaa verkkosivullesi.

Ruutu-klippien katseluun et tarvitse maksullista Ruutu+ asiakkuutta

Käy jakamassa vuoden paras jefu-klippi

Käy Ruutu-palvelussa ja valitse omasta mielestäsi vuoden paras klippi.  Se voi olla ottelun huippuhetki tai haastattelu. Jaa valitsemasi klippi Facebookissa. Voit myös jakaa oman tallenteesi, jos Ruutu-palvelusta ei löydy sitä sopivaa. Tägää postauksesi  #vaahteraliiga2021 ja osallistut arvontaan, jossa palkintona aito Vaahteraliigan pelipallo 2021.  Arvontaan osallistuvat myös jaettuja klippejä peukuttaneet jefufanit.  Arvonta suoritetaan 10.1.2022.

  • Mene Ruutu-palveluun
  • Selaa Vaahteraliigan klippejä
  • Jaa mieleisesi Facebookissa
  • Tägää postauksesi #vaahteraliiga2021
  • Peukuta muiden jakoja

 

Vuoden päättyessä selviää myös mikä on kaikista klipeistä se ladatuin Vaahteraliigan Ruutu-sivulla

PS

Jenkkifutiksen faneja hemmotellaan myös kaudella 2022. Kaikki miesten ja naisten Vaahteraliigojen sekä miesten I-divisioonan pelit tarjoillaan suorina lähetyksinä Ruutu-kanavalla toukokuusta syyskuuhun.

 

Kansikuva: Jari Turunen

Lataa PDFTulosta