Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Veikka Lehtonen jatkaa Crocodilesissa

Seinäjoki Crocodiles julkaisi tänään merkittävän jatkosopimuksen kertoessaan Veikka Lehtosen pelaavan croco-paidassa myös tulevana kesänä. Lehtonen kantaa suurta vastuuta molemmin puolin palloa.

Alun perin Tampere Saintsissa jenkkifutisuransa aloittanut Veikka Lehtonen starttaa 11. vaahteraliigakautensa Seinäjoella tulevana kesänä.  36-vuotias Lehtonen on pelannut liigaurastaan seitsemän kautta Tampereella ja aloittaanyt neljännen pelikautensa Seinäjoella.  Vahvaraamisena keskushyökkääjänä tunnettu maajoukkueen keskushyökkääjä on edennyt pallon kanssa liigassa uransa aikana 4014 jaardin matkan. Touchdowneja Veikan tilille on kirjattu 35.

Viime kaudella Lehtonen kantoi suurta vastuuta Crocodiles-puolustuksessa ollen joukkueensa toiseksi tehokkain taklaaja 26 tilastomerkinnällään.  Koko uran ajalta taklauksia on kirjattu tasan 200.

Crocodiles-tiedotteessa kerrotaan, että Veikka tuo omalla tekemisellään varmasti johtajuutta joukkueeseen sekä varmuudella tulee olemaan niin hyökkäysten, kun puolustusten riesana koko kauden…

Klikkaa vaahteraliiga.fi sivulle ja lue koko juttu…

 

Lataa PDFTulosta