Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Viime kauden naisten Vaahteraliigan MVP Anni Alanko siirtyy Ruotsiin

Wolverinesin mestarijoukkueen linjoissa vahvasti viime kaudella esiintynyt Anni Alanko siirtyy Ruotsiin naisten Superserienin Carlstad Crusadersiin. Alanko oli jo aiemmin vaihtanut kaupungikseen Vaasan ja  joukkueekseen Wasa Royalsin I-divisioonajoukkueen opintojensa takia.

Anni Alanko on Helsinki Wolverinesin kasvatti. Hän on ollut mukana Wolverinesin mestaruusputkessa vuodesta 2017 lähtien.  Alanko ylsi jo ensimmäisellä pelikaudellaan maajoukkuerinkiin ja oli mukana voittamassa Suomen EM-titteliä Leedsissä Iso-Britanniassa 2019. Kaudella 2020 Alako valittiin naisten Vaahteraliigan MVP:ksi sekä hyökkäys- ja puolustuslinjan All Stars-kokoonpanoon.

Alanko kertoo siirrostaan Ruotsiin Crusadersin tiedotteessa näin:

-Päätin pelata Crusadersissa tällä kaudella kehittyäkseni pelaajana ja hankkiakseni itselleni uuta kokemusta. Tietysti haluan olla mukana myös taistelemassa joukkueelle neljättä perättäistä Ruotsin mestaruutta.

Crusaders-valmentaja Christian Forsman kehuu Alankoa seuran tiedotteessa estotta:

-Anni oli dominoiva pelaaja Suomen maajoukkueessa EM-kisoissa 2019. Hänellä oli iso rooli vahvan juoksupelin blokkaajana ja uskon, että voimme toivoa häneltä samaa Crusadersissa. Hän on huippuluokan hankinta ja Annin kokemuksella ja fyysisyydellä voimme saavuttaa pelissämme uuden tason.

Lähde: Crusaders

Lataa PDFTulosta