Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Viimeisiä hetkiä laittaa vakuutusturva kuntoon ja lunastaa lisenssi

Kesän 2021 sarjojen käynnistymiseen on aikaa enää muutamia päiviä.  Pelaajalisenssin ja vakuutusturvan hankkiminen on ajankohtaista viimeistään juuri nyt.

Kaikki suomalaiset jenkkifutissarjat saadaan tänäkin kesänä jalkeille ja täyteen tohinaan kesäkuun ja viimeistään heinäkuun alun aikana. Varmistathan, että pelaajalisenssisi on kunnossa ja tapaturmien varalta on olemassa vakuutus.

Lisenssi ja Sporttiturva

Puolet jenkkifutiksen parissa tapahtuvista hoitoa vaativista loukkaantumisista tapahtuu otteluiden ulkopuolella. Harjoituskauden vakuutusturvan varmistaa parhaiten lunastamalla lisenssin, sekä lisenssin yhteydessä OP-Sporttiturvan.

Sporttiturva on kausikohtainen urheiluvakuutus, jonka voit ostaa ennen kauden alkamista urheilulisenssin yhteydessä. Vakuutus korvaa harrastamasi lajin parissa sattuvien äkillisten tapahtumien aiheuttamia loukkaantumisia ja näistä aiheutuvia tutkimus- ja hoitokuluja. Sporttiturva on voimassa yhden peli-/harrastuskauden kerrallaan, jolloin voit helposti arvioida vakuutusturvan tarpeen aina kausikohtaisesti.

Sporttiturvan piiriin kuuluvia äkillisiä tapahtumia ovat esimerkiksi erilaiset urheillessa sattuvat nyrjähtämiset, venähtämiset ja murtumiset. Sporttiturva korvaa myös tilanteissa, joissa vahinko ei johdu ulkoisesta tekijästä, vaan loukkaannut esimerkiksi oman voimanponnistuksen takia.

Sporttiturva on voimassa otteluissa, kilpailuissa, harjoituksissa ja välittömästi harrastukseesi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla. Vakuutus on voimassa myös lajiin liittyvillä urheiluleireillä.

Lisenssikauppaan pääset TÄSTÄ

Lataa PDFTulosta