Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Ville Valasti palaa Wolverines-paitaan kaudelle 2022

Viime kaudella ELF-sarjan mestaruuden saksalaisessa Frankfurt Galaxyssä voittanut Ville Valasti on solminut pelaajasopimuksen kasvattajaseuransa Helsinki Wolverinesin kanssa. Sopimuksessa ei ole optiota muihin sarjoihin, vaan Valasti on sitoutunut pelaamaan Suomessa koko kauden.

Ville Valasti oli tärkeässä roolissa Helsinki Wolverinesissa joukkueen edetessä aina Vaahteramaljaan saakka kaudella 2020. Mies valittiin kauden päätteeksi vuoden linjapelaajaksi Suomessa. Isoa roolia 28-vuotiaalle puolustajalle oli tarjolla myös uuden ELF-sarjan jättiläisessä, Frankfurt Galaxyssa joukkueen edetessä voittoon syyskuussa tuoreessa ammattilaisliigassa. Jatkoa Euroopan kentillä on pidetty Valastin osalta itsestään selvänä, joten keskiviikkona julkaistu sopimus on suuri yllätys Vaahteraliigaa seuraaville.  Näin mies itse kertoo asiasta Wolverines-verkkosivuilla:

-Viime kausi oli kaikkea sitä mitä urheilija voi toivoa. Kovaa työtä, sitoutumista joukkueelta, valmentajilta pelaajilta ja faneilta. Iso yleisö ja estradi missä pitää osaa pelata ja toimia jokaisella osa-alueella. Se oli itselle isoin ja varmaan siistein kausi mitä olen koskaan päässyt kokemaan jenkkien ulkopuolella. Itselle tavoite oli voittaa mestaruus. Tilastot olivat täysin toissijainen motiivi lähteä pelaamaan ja lopussa näki, kun joukkue tekee asiat joukkueena, siitä palkitaan. Voitettiin eka ELF-mestaruus ja se oli tavoite…

Klikkaa vaahteraliiga.fi sivulle ja lue koko juttu…

 

Lataa PDFTulosta