Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Virtuaalimessut – aiheena opiskelu ja urheilu USA:n ja Kanadan yksityisissä high schooleissa

Universal Player Global järjestää tammikuussa 2022 vaihto-oppilasvuodesta kiinnostuneille perheille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Pohjois-Amerikkalaisiin yksityiskouluihin sekä niiden harrastus- ja urheilumahdollisuuksiin virtuaalisella alustalla. 

UP Global tarjoaa 15–18-vuotiaille amerikkalaisen jalkapallon pelaajille mahdollisuuksia lähteä Pohjois-Amerikkaan vaihto-oppilaaksi. Olemme toimineet alalla jo 20 vuotta, jonka aikana olemme päässeet toteuttamaan monien nuorien unelmia. Valikoimassamme on tarkasti valikoituja ja turvallisia yksityiskouluja, jotka mahdollistavat urheiluharrastuksen yhdistämisen saumattomasti opiskeluun. Yksityiskouluissa lajiharjoittelu tapahtuu ammattitaitoisessa valmennuksessa ja hienoissa olosuhteissa, opiskeluita unohtamatta. USA:n ja Kanadan yksityisissä high schooleissa on hienoja mahdollisuuksia amerikkalaisen jalkapallon pelaajille, oli kyseessä sitten kansainvälisen tason urheilija, harrastelija tai jotain siltä väliltä.

Tämä on loistava tilaisuus tutustua kouluihin ja päästä juttelemaan suoraan koulujen edustajien sekä valmentajien kanssa! Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan virtuaalialustalle täältä mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 20.1.2021! Osallistuminen on ilmaista, eikä sitouta mihinkään. Tervetuloa mukaan kuulemaan Pohjois-Amerikkalaisten yksityiskoulujen tarjoamista mahdollisuuksista lisää!

UP – Meet Your Schools_jefu

 

Jos sinulle tai perheellesi tulee mitä tahansa kysyttävää, olettehan yhteydessä! Voitte ottaa meihin yhteyttä soittamalla toimistomme numeroon 03 222 0606 tai sähköpostitse osoitteeseen info@upglobal.net.

Mukavaa joulukuuta toivottaen, Universal Players Global Myllyhaantie 6 C | 33960 Pirkkala FINLAND | tel.+358-3-222-0606 Iso Roobertinkatu 17-19 H 54 | 00120 HELSINKI info@upglobal.net | www.upglobal.net

Lue vielä kuinka ennätysmäärä suomalaisia osallistui 2021 USA:n high school sarjoihin

Lataa PDFTulosta