Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Virtuaalinen fanitapaaminen Steelersin kannattajille

Jenkkifutiksen Suomen mestarijoukkue Kuopio Steelers järjestää historiansa ensimmäisen virtuaalisen fanitapaamisen perjantaina 22. tammikuuta.

Yhteistyössä Lähi-Tapiolan kanssa järjestettävän tapahtuman juontaa Juha Jylhäsalmi, joka saa studiolle seurakseen päävalmentaja Pekka Utriaisen ja apuvalmentaja Erkka Vehomäen. Etäyhteyksien avulla tapaamiseen osallistuu Steelersin Vaahteraliigajoukkueen pelaajia. Tapahtumailmoituksen mukaan ainakin pelinrakentaja Joey Bradley tulee olemaan linjoilla valmiina vastaamaan fanien kysymyksiin

Fanitapaamisen yhteydessä luvassa on sujuvaa ”monikielistä sanailua” mestaruuteen päättyneestä kaudesta 2020 sekä ajatuksia tulevasta. Steelers-ilmoituksen mukaan ohjelmassa myös tietokilpailua, arvontaa ja mielenkiintoisia katsojien esittämiä kysymyksiä. Steelers kerää fanien kysymyksiä ilmoittautumisten yhteydessä ennakkoon.

Covid-kauden ilmiö

Virtuaaliset fanitapahtumat ovat yleistyneet Suomessa ja maailmalla covid-pandemian estäessä perinteiset fyysiset kohtaamiset kannattajien kanssa. Tapaamisia ovat järjestäneen urheiluseurojen ohella myös artistit, joiden tapahtumista osa on ollut maksullisia.

Kuopio Steelers ry:n puheenjohtaja Jaana Tuppurainen kertoo tapaamisen olleen päävalmentaja Pekka Utriaisen idea.

-Virtuaalitapahtuma on Pekka Utriaisen luoma. Tarkoitus on vastata nykyisiin kokoontumisrajoitteisiin virtuaalisella tapahtumalla, jossa joukkue ja fanit voivat pelikauden ulkopuolella kokoontua yhteisen asian ääreen. Seuran on hyvä huomioida näinä aikoina aktiivisesti myös yhteisöä ja kannattajia ja toteuttaa samalla yhteistyötä käytännössä kumppanien kanssa. Ensi perjantain virtuaalisessa fanitapaamisessa LähiTapiola auttaa tapahtuman luomisessa.

Tuppuraisen mukaan tapahtumalle ei ole asetettu mitään varsinaista tavoitetta, kunhan tarjotaan mahdollisuus yhteiseen kohtaamiseen kaikille.  Steelers on julkaissut tapahtuman sisällöstä paljon informaatiota, mutta kun tiedustellaan mahtaako tilaisuuteen liittyä myös jotain julkistuksia, puheenjohtaja Tuppurainen vastaa savolaisella tarkkuudella:

-Suattaahan niitä olla, tai suattaa olla olematta!

Edellisen kerran Steelers järjesti kauden ulkopuolista ohjelmaa faneilleen syyskuun lopulla Väinölänniemellä toteutetussa mestaruusjuhlassa.

Kuva: Jari Turunen

Klikkaa Steelersin ilmoitukseen TÄSTÄ

Lataa PDFTulosta