Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Vuoden 2022 katsotuin jenkkifutiksen Ruutu-klippi on selvinnyt.

SAJL julkaisi helmikuussa kilpailun, jossa jenkkifutisfanit pystyivät kertomaan oman mielipiteensä vuoden 2022 parhaasta kotimaisesta jenkkifutisklipistä. Kilpailu on nyt päättynyt.  Todellinen data vuoden katsotuimmasta klipistä löytyy Nelonen Median järjestelmistä ja nyt tuo tieto on julkista.

Kaudella 2022 amerikkalaisen jalkapallon otteluja tarjoiltiin suomalaisille Ruudun katsojille ennätysmäärä. Kaikkiaan 104 ottelua lähetettiin suorina lähetyksinä jenkkifutisfanien nautittavaksi.  Osa otteluista oli vapaasti seurattavana myös kansainväliselle yleisölle ja se kaikkein katsotuin Ruutu-klippi löytyy nimenomaan jenkkifutiskauden kansainvälisistä peleistä.

Vuoden 2022 katsotuin jefuruutuklippi oli yllättäen 30.7.2022 pelatun naisten MM-kisojen USA – Saksa ottelun highlight-klippi, jonka suurin yleisö löytyi kansainvälisten jefufanien keskuudesta:

Katsotuin kotimaisen sarjan klippi

Kaikkein katsotuin kotimaisen sarjan jefuruutuklippi oli 10.9.2022 pelatun Vaahteramalja  XLIII-ottelun huippuhetkien klippi, joka ylsi lähes samoihin latauslukemiin, kuin MM-kisojen USA-pelin klippi.

Vaahteraliigan pelipallo Kuopioon

Jefuruutuklippikilpailun arvonnan palkintona ollut Vaahteraliigan virallinen pelipallo menee tällä kertaa Kuopioon.  Voittajaa on informoitu palkinnosta. Kiitos kaikille aktiivisesti mukana olleille.

Tutustu:

 

 

 

Lataa PDFTulosta