Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Vuoden viimeisen SAJL-seurawebinaarin teemana arjessa jaksaminen

SAJL päättää vuoden 2022 seurawebinaarien sarjan varsinaisella helmellä.  Monelle laji-ihmiselle tuttu mentaalivalmentaja Panu Kuhlberg antaa seuratoimijoille konkreettisia vinkkejä arjessa jaksamiseen.

Jenkkifutisliitto on toteuttanut vuoden aikana useita jäsenseuroilleen ja seurojen toimihenkilöille kohdistettuja teemawebinaareja. Vuoden viimeisen webinaarin aiheeksi on valittu suuri aihe, joka kauden päätyttyä lienee ajankohtainen lähes jokaiselle seuralle ja seuratoimijalle – arjessa jaksaminen.

Rankan kauden päätyttyä ja uuteen valmistauduttaessa on tärkeää pohtia, miten seurassa jaksetaan ja miten toimijoiden hyvinvoinnista voidaan pitää huolta. On myös hyvä pohtia miten oma jaksaminen riittää. Torstaina 8.12. tarjoutuu erinomainen mahdollisuus kuulla kokeneen valmentajan vinkkejä siitä, mistä energiaa voi löytää arjen haasteisiin.

Seurawebinaarin vetäjänä toimii kokenut tanakan jenkkifutistaustan omaava Panu Kuhlberg. Hän työskentelee urheilijoiden mentaalivalmentajana, sekä kouluttaa ja luennoi yrityksissä ja muissa organisaatioissa, kuten yliopistoissa. Kulhlberg on amerikkalaisen jalkapallon miesten maajoukkueen EM-kultamitalisti sekä all stars takamies. Lisäksi hän on pelannut ammattilaisena Italian Golden Leaguessa.

Näin Kuhlberg avaa torstain webinaarin sisältöä:

-Onko motivaation löytäminen vaikeaa, väsyttää ja ei jaksa? Ajatukset toimivat omalla logiikallaan ja usein automaattisesti. Luennolla kuulet, miten ajatukset toimivat ja miten voit itse tarkastella niitä, ja vaikuttaa omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen.

Jenkkifutisliiton seurawebinaarit ovat veloituksettomia, ja niihin ovat tervetulleita kaikki SAJL:n jäsenseurojen toimihenkilöt. Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä ja saat sähköpostiisi kutsulinkin webinaariin. Kerro myös seurasi muille toimijoille tästä mahdollisuudesta.

Potkua pimeisiin iltoihin paremmista ajatuksista

 

Lisätietoa Panu Kuhlbergin valmennuksista: Huippusuoritus.fi

 

Lataa PDFTulosta