Ajankohtaista

West Coast Phoenix vetäytyy naisten I-divisioonasta

Raisiolainen West Coast Phoenix ilmoitti vetäytyvänsä kauden 2023 naisten I-divisioonan peleistä. Syyksi sarjapaikasta luopumiseen seura ilmoittaa liian kapean rosterin.

West Coast Phoenix nousi Naisten Vaahteraliigaan kesällä 2020.  Kolmen vaahteraliigakautensa aikana Phoenix pelasi 19 ottelua, joista tuloksena yhtä monta tappiota.  Kaudella 2022 raisiolaiset pelasivat pirteää jenkkifutista, mutta voittoon asti suoritukset eivät yltäneet.

Phoenix kertoi syksyllä vetäytyvänsä Naisten Vaahteraliigasta ja hakevansa paikkaa naisten I-divisioonaan. Useat joukkueen pelaajat halusivat kuitenkin jatkaa pelaamistaan korkeimmalla sarjatasolla, ja talven aikana monet liigaseurat ovat ilmoittaneet Phoenix-pelaajien siirtymisestä riveihinsä. Nyt tuo poistuvien ja pelaamisen lopettaneiden virta on osoittautunut liian suureksi ja seura joutuu vetäytymään I-divisioonasta.

Seuran tiedotteen mukaan pohdinnassa on parhaillaan osallistuminen SAJL:n II-divisioonan peleihin. Toivottavasti pääsemme näkemään oranssipaitaisia pelaajia jenkkifutiskentillä myös tulevana kesänä.

Kuva:  Kari Toivonen

Tutustu: Naisten Vaahteraliigan maratontaulukko

 

Lataa PDFTulosta