Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Wolverines kolmanteen kauteen Mattinglyn johdolla

Vaahteraliigassa viidenneksi sijoittunut Helsinki Wolverines julkaisi jatkosopimuksen päävalmentajansa Micheal Mattinglyn kanssa jo elokuun puolessa välissä. Suotuisan otteluohjelman ansiosta Mattinglyllä on ollut aikaa rakentaa valmennus- ja pelaajapalapeliä jo silloin, kun muut joukkueet ovat pelanneet vielä viimeisiä runkosarjan pelejään.

Helsinki Wolverines valmistautuu kolmanteen vaahteraliigakauteen Michael Mattinglyn johdolla. Mattinglyn ensimmäisellä Wolverines-kaudella 2020 mies liittyi joukkueeseen vasta kesällä Saksan GFL-sarjan peruunnuttua, mutta kausille 2021 ja 2022 Suomeen asettunut yhdysvaltalainen on päässyt osallistumaan joukkueen rakentamiseen jo off season-kaudella.  Wolverines-päävalmentaja on tyytyväinen rosterin päivän tilanteeseen, mutta varsinaisia pelaajajulkaisuja joukkueelta on turha odottaa ennen lokakuun viimeisen päivän sääntömääräistä 25-sopimuspelaajan listaa. Lokakuun alun tilannetta ja fokusta Mattingly kuvailee näin:

-Tällä hetkellä meillä on jo enemmän pelaajasopimuksia solmittuna kuin viime vuonna, joten hyvässä tilanteessa olemme. Mukaan on saatu jonkin verran uusia kasvoja ja teemme kaikkemme parantaaksemme kokonaisuutta.  Sopivan pelinrakentajan värvääminen on totta kai prioriteettimme ja lisäksi kiinnitämme huomiota molempien linjojen syvyyden parantamiseen. Rakentamisessa on tärkeintä oikeiden ihmisten saaminen mukaan ja sitten lähdetään liikkeelle.

Klikkaa vaahteraliiga.fi sivulle ja lue koko juttu…

 

Lataa PDFTulosta