Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Yhdysvaltalainen Dana Plantt Butchersiin

Vaahteraliigan pronssijoukkue Porvoon Butchers on kertonut värvänneensä laitahyökkääjä Dana Planttin miehistöönsä. 27-vuotias yhdysvaltalainen on päävalmentaja Richard Bachandille tuttu mies.

Butchersin kolmas yhdysvaltalaiskiinnitys on laitahyökkääjä Dana Plantt.   Conneticutista kotoisin oleva Plantt kykenee pelaamaan myös puolustuksen takakentän rooleissa. Miehellä ei ole kokemusta yliopistopeleistä oman kertomuksensa mukaan nuoruudessa tekemiensä virheiden takia.

Plantt on aiemmin pelannut Butchers-päävalmentaja Richard Bachandin Brass City Brawlers semi pro joukkueessa. Butchers tiedotteen mukaan (192cm/80kg) Dana on varmasti olemaan iso uhka kentällä pituutensa avulla ja tulee auttamaan samalla joukkuetta ja koko seuraa laajalla rintamalla.

Näin Plantt kommentoi tulevaa kautta Butchersin somessa:

-Rakastan suurten pelien tekemistä, ja niitä voi odottaa minulta minä pelin hetkenä hyvänsä. Olen innoissani voidessani esitellä, mitä voin tehdä teurastajapaidassa.

Butchers on aiemmin julkaissut yhdysvaltalaisten Brandon Gwinnerin (GB) ja Dante Edwardsin (DL/RB) sopimukset, joten Planttin myötä joukkueen EU:n ulkopuolisten pelaajien kiintiä on nyt täynnä.

 

Lähde: Butchers

 

 

Lataa PDFTulosta