Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Crusaders valmistautuu toiseen vaahteraliigakauteen

United Newland Crusaders oli kauden 2021 toinen yllättäjistä. Lohjalaiset pelasivat tasaisen sarjan yltäen ainoana joukkueena lopulta mestaruuden ottaneen Steelersin nujertamiseen. Nyt sarjanousijan noste on ohitse ja edessä kausi ilman Robert Johnsonia.

Veteraanipelinrakentaja Robert Johnson oli keskeisessä roolissa lohjalaisjoukkueen sarjanousussa ja ensimmäisen liigakauden menestyksessä. Rojo kertoi kauden jälkeen peliuransa olevan ohi ja Crusaders joutuu rakentamaan palettinsa uudelleen. Päävalmentaja Tuomas Heikkisen mukaan kokeneen pelinrakentajan korvaaminen ei ole helppo tehtävä:

-Robertia ei voi yksi yhteen noin vaan korvata, on sen verran erikoismies.  Uusi pelinrakentaja on kartoituksessa, ja hyökkäyspeliä tullaan varmasti rakentamaan osin uusiksi sen mukaan, missä uuden kaverin koetut vahvuudet ja mahdolliset ei-vahvuudet ovat.

Corpening & Corpening

Viime kauden viimeisten pelien menestysduona toimi suomalaistuneiden Johnsonin veljesten yhteispeli. Rojon lailla myös Cedric Johnson kertoi uransa päätyneen kauteen 2021, mutta tulevallakin kaudella Crusadersin paidassa tullaan näkemään yhdysvaltalainen veljespari – Corpening & Corpening…

Klikkaa vaahteraliiga.fi sivulle ja lue koko juttu…

 

Lataa PDFTulosta