Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Dogs ja Wildmen jatkavat puhtaalla pelillä korkeakoulusarjassa

Korkeakoulusarjan viikonlopun peleissä lohkojen kärkijoukkueet vahvistivat asemiaan runsasmaalisin voitoin. Asetelmat sarjan lopputurnaukseen alkavat hahmottua ennen viimeisiä pelejä.

Wasa Dogs otti jo toisen runsasmaalisen voiton kukistettuaan turkulaisen UTU Beaver Huntersin lukemin 54–6. Vaasalaiset ovat tehneet kahdessa pelaamassaan ottelussa tasan sata pistettä ja päästäneet vastustajan maalintekoon vain kertaalleen kummassakin pelissä. Dogsin paikka huhtikuun Student Bowlissa alkaa olla varma ennen joukkueen kahta viimeistä lohkovaiheen peliä.

Tutustu:  Lohko 1 sarjaohjelma

Lappeenrannassa Wildmen jatkoi niin ikään vahvoja otteita kakkoslohkon pelissään Aalto Predatorsia vastaan.  Visma Areenalla pelattu kamppailu oli tilanteessa 12–0 vielä ottelun puolivälissä, mutta lopussa isännät takoivat taululle voittolukemat 32-14.  Wildmen on voitanut nyt kaikki kolme runkosarjan peliään ja varmistanut paikkansa sarjan lopputurnaukseen ennen viimeistä runkosarjan peliään.

Tutustu: Lohko 2 sarjaohjelma

Seuraavat ottelut

  • Lauantai 25.3.  klo 11:00  Mahti Cocks – Wasa Dogs, Kaupin Urheilupuisto Tampere
  • Lauantai 01.4.  klo 18:00  Aalto Predatosrs – Lappeenranta Wildmen, Säterinniityn kenttä Espoo

 


Student Bowl X

Korkeakoulusarjan järjestyksessään kymmenes mestaruus ratkaistaan Student Bowl X-pelissä huhtikuun 22. päivä.  Lopputurnaus pelataan Vaasan Fennia Areenalla klo 12:00 alkaen.  Korkeakoulusarjan mestaruudesta ovat taistelemassa lohkovaiheen ykkösiksi ja kakkosiksi sijoittuneet joukkueet.

 

Tutustu:  Student Bowl FB-tapahtumasivu

Kuva:  OutiMaria Järvelä / @outimaria_photography

Lataa PDFTulosta