Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Edward Vesterinen valmiina esiintymään Duke’s Mayo Bowlissa

West Virginian kausi on sujunut positiivisissa merkeissä ja Edward Vesterinen pääsee ensimmäistä kertaa Bowl-ottelun tunnelmaan keskiviikkona 27.12.2023.

Central Floridan pelinrakentaja saa kyytiä Eddie Vesteriseltä.

2023 kausi on nostanut Edward Vesterisen uudelle korokkeelle. Hänet nimettiin joukkueensa kapteeniksi kotiottelussa BYU:ta vastaan. Big 12 konfrenssi palkitsi hänet Honorable kunniamaininnalla 2023 kauden esityksistä. Vesterinen on kaksinkertaistanut taklausmääränsä edelliseen kauteen. Hän on siellä missä tapahtuu.

West Virginia footballin kauden huipentuma on ottelu North Carolinaa vastaan. Joukkueet kohtaavat Duke’s Mayo Bowlissa Charlottessa, Pohjois-Carolinassa 27. joulukuuta. NC Tar Heels aloitti kautensa 6-0 ja saavutti sijan 10 AP Top 25: ssä ennen kuin voittoputki hiipui. VW Mountaineers on tällä kaudella tehnyt päävalmentaja Neal Brownin alaisuudessa parhaan voittosaldonsa 8-4.

Edward Vesteriselle ja muille pelaajille Bowl-otteluun pääsy tarkoittaa pääsyä luksushotelliin.  Tervetulolahjat  sisältävät henkilökohtaista tavaraa, kuten pelipaitoja, hattuja ja muita muistoesineitä sekä sponsoreiden tuotteita.  Bowl -viikon aikana pelaajat osallistuvat useisiin yksinoikeustapahtumiin, joita ovat mm. joukkueen illalliset, juhlat sekä muut sosiaaliset tapahtumat. Näissä pelaajat voivat verkostoitua ja luoda siteitä joukkuetovereihinsa ja myös vastustajiinsa. Bowl-otteluilla on aina oma merkittävä mediahuomionsa. Tämä näkyvyys antaa pelaajille mahdollisuuden jakaa haastatteluitaan laajalle yleisölle. Pelaajilla on lisäksi mahdollisuus osallistua erilaisiin yhteisöllisiin tapahtumiin kouluvierailujen, työpajoihin ja seminaarien muodossa. Näillä edistetään pelaajien henkilökohtaista ja ammatillista kehitystä.

Kausi on mennyt ihan hyvin, paria peliä lukuunottamatta. Olen aloittanut jokaisen pelin. Otteluissa olen pärjännyt hyvin ja kaikkia onnistumisia ei näy pelkissä tilastoissa. Minut nimettiin joukkuuen kapteeniksi viime kotipelissä. Bowl-otteluun pääsy on hieno juttu ja minulle uusi kokemus.  

Texas Tech ottelu sujui Vesteriseltä hienosti – 3+4 taklausta.

vuottaan yliopistossa pelaava Vesterinen analysoi vastustajiaan ja käyttää näitä tietoja kauden aikana linjataisteluissaan.
– On paljon pieniä asioita, joita voi poimia. Yksi vihje on esimerkiksi kuinka syvälle hyökkäyksen guard/tackle on asettunut sentteristä. Milloin hän laskee kätensä alas ja laittaa toisen käden reidelleen. Jotkut hyökkäyksen linjamiehet vilkaisevat blokattavaa vastustajaansa juuri ennen pelin alkua. Loppujen lopuksi kyse on tunteesta ja vaistosta.

NIL-tilanne ulkomaalaisille pelaajille ei ole aivan mutkaton, sillä opiskelijoiden viisumi ei salli työntekoa. Edward on selvittänyt asiaa ja kaikki potentiaaliset tukijat huomioikaa tämä.
– Ensi vuodeksi tulen saamaan rahaa. Voin allekirjoittaa NIL diilejä, kun olen fyysisesti Suomessa ja ne maksetaan suomalaiselle pankkitilille.

 

Kauden aikana Edward Vesterinen on saanut useita esiintymisiä media konfrensseissa.

NFL scouttien mielenkiinto kohosi tämän ottelun jälkeen, kun Vesterinen teki ennätysmäärän taklauksia vs Texas Tech.

Mountaineers kohtasi kauden viimeisessä ottelussaan Baylorin yliopiston. Katso kuinka WV-laulu raikaa videon lopussa Edun johtamana.

Lataa PDFTulosta