Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Jari Salonen kohti uusia haasteita

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto ry:n toiminnanjohtajana vuodesta 2018 toiminut Jari Salonen jättää tehtävänsä helmikuun lopussa.  Uuden toiminnanjohtajan haku avataan tänään.

Jari Salonen on toiminut lajiliiton toiminnanjohtajana aikana, jolloin jenkkifutiksen näkyvyys on kasvanut merkittävästi. Suorat lähetykset miesten liigapeleistä saavat tänä vuonna jatkumoa naisten Vaahteraliigan ja miesten I-divisioonan täydentäessä suorien Ruutu+ lähetysten tarjontaa. Salonen ei kuitenkaan ole mukana tulevan kesän operaatioissa. Hänen tuleva työnantajansa on Suomen Bensiinikauppiaiden ja Liikennepalvelualojen Liitto SBL ry, joka on tänään tiedottanut Jarin nimityksestä liiton toimitusjohtajan tehtävään.

Jari Salonen on kiitollinen opista ja tuttavuuksista, jotka jäävät hänelle elinikäiseksi pääomaksi, vaikka tehtävä ja työnantaja nyt vaihtuu:

-Olen saanut oppia paljon uutta SAJL:n mahtavan henkilöstön ja upean vapaaehtoisjoukkueen kanssa työskentelyn kautta. Kahden ja puolen vuoden aikana olemme yhdessä pystyneet kehittämään jenkkifutisliiton toimintaa entistä paremmaksi. Useita kehitysprojekteja jää päälle ja ne jatkavat matkaansa kohti maalia ilman minuakin. Jään kaipaamaan upeita ihmisiä ja hienoa tunnelmaa. Uudet ja mielenkiintoiset haasteet odottavat, mutta jenkkifutista en unohda.

SAJL:n puheenjohtaja Roope Noronen kiittää Salosta hänen panoksestaan suomalaisen jenkkifutiksen parissa:

-Haluan kiittää Jaria kuluneesta kahdesta ja puolesta vuodesta, jonka aikana saimme kehitettyä toimintaa eteenpäin monella sektorilla. Erityisesti työ- ja toimistoympäristön kehittyminen ja uuden johtamisjärjestelmän edistyminen näkyvät positiivisesti liiton arjessa. Myös vaikeasta koronavuodesta 2020 selvittiin taloudellisesti erinomaisesti.

 Uuden toiminnanjohtajan haku käynnistyy välittömästi. Tehtävään liittyvä työpaikkailmoitus on tarjolla SAJL:n verkkosivuilla jo tänään.

Ilmoitus:  SAJL hakee toiminnanjohtajaa

Lataa PDFTulosta