Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Kaksi espanjalaispelaajaa vahvistaa Crusadersia

United Newland Crusaders julkaisi kahden espanjalaispelaajan sopimuksen. Matias Castagno sekä Samuel Hernandez siirtyvät Lohjalle Barbera Rookiesin joukkueesta.

Laitahyökkääjä Matias Castagno sekä keskushyökkääjän ja tukimiehen paikoilla viihtyvä Samuel Hernandez tulevat samasta joukkueesta, josta jo Suomeen saapuneet yhdysvaltalaisveljekset Nolan ja Miles Corpeningin Crusadersiin siirtyivät.

21-vuotias Castagno on osalle suomalaispelaajia tuttu mies nuorten EM-kisoista. Nopeaksi ja ketteräksi Crusaders-tiedotteessa kehuttu laituri onnistui rankaisemaan Suomea 76 jaardin touchdownillaan vuoden 2019 EM-turnauksessa. Castagno oli nuorten kisoissa edettyjen jaardien tilastossa kolmanneksi tuloksekkain pelaaja.

Samuel Arias Hernandezilla on pelikokemusta Espanjan lisäksi Saksan kolmannelta sarjatasolta kolmen kauden ajalta. Hernandez kuuluu Espanjan maajoukkueen vakiokalustoon. 26-vuotias keskushyökkääjä on pelannut jenkkifutista 13 vuoden ajan ja matkalla hän on RB-position lisäksi kokeillut tukimiehen, takapuolustajan sekä potkujen palauttajan rooleja.

 

Lähde: Crusaders

 

Lataa PDFTulosta