Ajankohtaista

Korkeakoulusarjassa valmistaudutaan kauden käynnistämiseen

Jo kaksi kautta koronatauolla ollut jenkkifutiksen korkeakoulusarja on määrä potkaista käyntiin maaliskuun alussa. Viidessä kaupungissa valmistaudutaan tiiviiseen taisteluun mestaruudesta.

Huomattavalla osalla korkeakoulusarjan pelaajista on viimeinen opiskeluvuosi käynnissä ja into kentille kova.  Joukkueet ovat onnistuneet pitämään harrastajaryhmänsä kasassa ja nyt palkinto kärsivällisyydelle odottaa maaliskuun alussa pelien käynnistyessä. Kaudella 2022 viisi joukkuetta tulee taistelemaan mestaruudesta sarjassa, joka huipentuu Student Bowl IX peleihin 23.4.2022. Alustavasti lopputurnauksen pitopaikaksi on sovittu Tampere.

Sarja käynnistyy lauantaina 5.3. Vaasassa ja Lappeenrannassa. Pohjanmaalla Wasa Dogs isännöi vuoden 2017 mestarijoukkue Aalto Predatorsia ja Lappeenrannassa mestaruutta puolustavan Wildmenin vieraaksi saapuu sarjan kestomenestyjä UTU Beaverhunters.

Kauden käynnistyessä Lappeenranta Wildmenillä on yliajalle venynyt kahden mestaruuden putki päällä.  Eniten mestaruuksia on kahminut UTU Beaverhunters, joka juhlinut voittoa viidesti.

Joukkueet 2022

  • Lappeenranta Wildmen
  • UTU Beaverhunters. Turku
  • Aalto Predator, Helsinki
  • Wasa Dogs, Vaasa
  • Mahti Cocks, Tampere

 

Tutustu sarjaohjelmaan: Korkeakoulusarja 2022

Lataa PDFTulosta