Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Lauantai täynnä jenkkifutista kolmessa sarjassa

Kesän lähestyessä amerikkalaisen jalkapallon sarjat heräävät talvihorroksestaan ja tositoimet käynnistyvät. Tulevana viikonloppuna jenkkifutista pelataan jo kolmessa sarjassa U20-ikäluokan tyttöjen ja poikien aloittaessa taistelunsa mestaruudesta. Korkeakoulusarjassa pelataan runkosarjan viimeiset ottelut.

Korkeakoulusarjan runkosarjan viimeisissä runkosarjan peleissä ovat vastakkain UTU Beaver Hunters ja Wasa Dogs sekä NDU Black Knights ja Aalto Predators. Kakkoslohkossa Lappeenrannan Wildmen ja Predators ovat jo varmistaneet paikkansa Student Bowl X -turnaukseen, mutta ykköslohkossa tilanne on vielä avoin.  Kaikki lohko-ottelunsa voittanut hallitseva sarjan mestari Dogs on jo varma lopputurnaukseen menijä.

  • La 15.4. klo 14:00  NDU Black Knights – Aalto Predators, Santahaminan keinonurmi
  • La 15.4. klo 19:00  UTU Beaver Hunters – Wasa Dogs, Kupittaa

 

U20-sarjat vauhtiin

U20-ikäluokan sarjan käynnistävät nuorisosarjojen kesän. Poikien U20 Suomen mestaruudesta taistelee kaudella 2023 viisi joukkuetta. Mestaruutta puolustavan Helsinki Roostersin ohella sarjassa pelaavat Helsinki Wolverines, Porvoon Butchers, Seinäjoki Crocodiles sekä Wasa Royals.

Pojat U20 kierros 1

  • La 15.4. klo 12:00  Helsinki Roosters – Helsinki Wolverines
  • La 15.5. klo 14:00  Seinäjoki Crocodiles – Porvoon Butchers

 

Tyttöjen U20 sarjassa pelaavat  Helsinki Wolverines, West Coast Phoenix ja Jyväskylä Jaguars.  Aiempien vuosien tyyliin pelaavat kokoonpanot rakennetaan useampien lähiseurojen pelaajista. Tyttöjen U20-sarja pelataan 7vs7 säännöin.

Tytöt U20 kierros 1

  • La 15.4. klo 15:30  West Coast Phoenix – Helsinki Wolverines

 

Tututustu:

 

 

Lataa PDFTulosta