Ajankohtaista

Potkupelaaminen kuntoon Kari Grönroosin Kicking Academyn leirillä 29.-30.4.2023

30% jenkkifutiksesta on erikoisjoukkuepelaamista – tekniikat kuntoon Kaban kanssa. Nyt myös ilmainen 1-tason verkkokurssi aiheesta antaa lisää eväitä ja kertausta valmentajille.

 

 

 

 

 

 

 

 

Valmentajana toimii Suomen ainoa ammattilaispotkija Kari ”Kaba”Grönroos. NFL Europe Scottish Claymores). Kaba toimi myös pitkään miesten maajoukkueen potkaisijana. Grönroos on toiminut  useiden suomalaisten maajoukkuepotkaisijoiden henkilökohtaisena valmentajana.

Kari Grönroos on luvannut antaa kaiken käytössä olevan tietonsa ja kokemuksensa uusille kyvyille.  Leireillä käydään niin pistepotkaisemisen, lentopotkujen kuin aloituspotkujen perusteet ja vinkit. URHEA akatemiavalmentajana sekä Lauttasaaren yhteiskoulun liikunnanopettajana hänellä on kokemusta opettamisesta.

Leireillä Kari Grönroos lähtee rakentamaan jokaiselle omanlaista potkutyyliä. Käsittelyssä ovat niin pistepotkut, lentopotkut kuin aloituspotkut. Tarkoitus on, että jokaiselle potkaisijalle tulee työkaluja reppuun erilaisia potkuja ja tilanteita varten. Mukaan kuuluu luonnollisesti potkaisijan alku- ja loppuverryttely.
Luennoilla tutkitaan mallisuorituksia ja käydään huippupotkaisijan kokonaisvaltaista harjoittelua ja urheilullista elämäntapaa. Harjoituksissa on mukana potkukisailuja.

 Aikataulu la-su 29.-30.4.2023:
LA
11.30-12.15 ilmoittautuminen ja lounas
12.30-13.30 harjoitus 1 Pajulahti halli
16.00-18.00 harjoitus 2 ulkona tekonurmella
18.00-18.45 päivällinen
19.30-20.30 luokka
20.30-21.00 iltapala

SU
08.30-09.00 Aamupala
9.00-9.30 luokka
10.00- 11.30 harjoitus Pajulahti halli
11.45 leiri loppuu

Hinta:120€

Paikka: Pajulahden Urheilukeskus, Nastola

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

 

 

 

Uusi 1-tason verkkokurssi – erikoisjoukkuetaidot

verkkokurssikurssisarja avaa videoiden ja kirjallisen materiaalin kautta eri pelipaikkojen perustekniikoita. Ensimmäisenä julkaistiin erikoisjoukkuepelaamisen taidot, jonka sisältönä ovat:
– yleistaito kaatuminen
– aloituspotkun tekniikka
– lentopotkun vastaanottaminen
– lentopotkun tekniikka
– lentopotkun pitkä aloitussyöttö
– pistepotkujen tekniikka
– pistepotkujen lyhyt aloitussyöttö
​- pistepotkujen lyhyen syötön vastaanotto ja pallon asettaminen

Kurssi on ilmainen. Se soveltuu kaikille valmentajille ja aiheesta kiinnostuneille. Pääset kurssille luomalla ensin oman kirjautumistunnuksen Pajukkoon (ellei sinulla ole jo sitä aiemmilta kursseilta).

Kurssi on tuotettu Opetus- ja kulttuuriministeriön tukeman Lisää hyvää valmennusta -hankkeen avulla.

Info ja ilmoittautumiset

Lataa PDFTulosta