Search
Close this search box.

Wasa Dogs,
Vaasa

Wasa Dogs on korkeakoulusarjan jenkkifutisjoukkue ja Vaasan korkeakoulujen perinteikäs urheilujoukkue, joka on perustettu vuonna 2010.

Dogseissa aktiivisia jäseniä on vuosittain noin 40 henkilöä. Pelaajia on arviolta 30 ja noin 10 henkilöä hoitaa järjestön juoksevia asioita ja pyörittämistä kuten valmennusta, somea, sponsoreita yms.  Tuo 40 hengen vuosittainen porukka kertoo siitä, että Dogsit on järjestönä onnistunut joka vuosi sitouttamaan uusia ihmisiä toimintaan mukaan, mikä on tärkeää sillä vaihtuvuus opiskelijapiireissä on suurta.  Sitoutuminen ja aktiivinen toiminta perustuu erittäin hyvälle joukkuehengelle ja ilmapiirille.  Koiralauma onkin erittäin kuvaava termi Dogseille! Joukkuehenkeä luo muun muassa se, että jäsenet ovat enemmän tai vähemmän samanlaisessa elämäntilanteessa ja omaavat kiinnostusta lajia kohtaan. Dogsit ovat paljon yhdessä niin treeneissä kuin muissa opiskelijoille tyypillisissä aktiviteeteissä, sen vuoksi vuosittain joukkueesta muodostuu hyvin tiivis ja yhtenäinen kaveriporukka, jossa monet viihtyvät koko opiskeluidensa ajan ja jatkavat valmistumisen jälkeen alumnitoimintaan mukaan.

Dogsit on myös jenkkifutiksesta kiinnostuneille uusille pelaajille hyvä alusta ponnahtaa miesten sarjoihin pelaamaan. Dogsit tekevät aktiivista yhteistyötä Vaahteraliigajoukkue Wasa Royalsin kanssa. Tämä mahdollistaa sen, että lajista enemmän kiinnostuneet pääsevät halutessaan myös kesällä treenaamaan ja pelaamaan ammattimaisen valmennuksen alle.