Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Tule mukaan jenkkifutiksen nuorisotoimintaan

SAJL:n lasten ja nuorten toiminta on elpymässä hyvää vauhtia koronataantuman jälkeen. Tahdomme tukea lasten ja nuorten toimintaa entistä tehokkaammin ja haemme siksi vahvistuksia tiimiimme. Tule mukaan toimintaan, jossa ei varmasti pääse tylsistymään!

Oletko sinä uusi sarjapäällikkö?

Etsimme nyt lasten ja nuorten toiminnasta kiinnostuneita henkilöitä tehtävissään jatkavien konkareidemme rinnalle kaudelle 2022. Aiempi kokemus sarjojen johtamisesta ei ole tarpeen. Samassa ikäluokassa seuratehtävissä toimiminen ei myöskään ole este sarjan toiminnasta vastaamiselle. Usein juuri oman joukkueen sarja on se luonnollisin läheltä seurattava ja tuettava lajissa, jossa toiminta levittäytyy läpi koko Suomen.

Sarjapäälliköt ohjaavat sarjojen järjestämistä ja sujuvuutta sekä valvovat seurojen liittokokouksen vuosittain asettamien sääntöjen ja ohjeiden noudattamista. Sarjapäälliköt toimivat seurojen tukena yhdessä nuorisovaliokunnan ja SAJL:n henkilöstön kanssa.

Lisätietoa tehtävästä saa nykyisiltä sarjapäälliköiltä tai SAJL:n nuorisovaliokunnan jäseniltä. Alla sarjapäälliköiden sähköpostit.

Näin haet tehtävää

Jos olet kiinnostunut liittymään mukaan SAJL:n lasten ja nuorten toimintaa kehittävään porukkaan, klikkaa alla olevaa linkkiä ja kerro itsestäsi sekä sarjasta, jonka toiminnassa haluaisit olla mukana.

Hae tästä: Sarjapäälliköt 2022

 

Kuva:  Jan Wahlstein

 

Lataa PDFTulosta