Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

U17 maajoukkueen kausi käynnistyy katsastusleirillä maaliskuussa

Suomen U17 joukkueen kasaaminen aloitetaan vuoden ensimmäisellä katsastusleirillä Vantaalla.  Maaliskuun alussa järjestettävälle kaksipäiväiselle leirille kutsutaan mukaan myös pelaajia, joilla ei ole aiempaa maajoukkuekokemusta.

U17-ikäluokan kausi 2023 huipentui Norjassa pelattuun PM-turnaukseen, jossa suomalaiset ylsivät komeasti toiseen perättäiseen Pohjoismaiden mestaruuteen. Normaalin ikäkausirotaation takia ja ansiosta maajoukkuetta lähdetään rakentamaan jälleen uuteen kauteen uusin kokoonpanoin ja vuoden alku tarjoaa uusille pelaajille mahdollisuuden antaa näyttöjä valmennukselle.

Ensimmäinen mahdollisuus tähän tulee 9.-10.3 Vantaan Myyrmäessä, jolloin U17 maajoukkue kokoontuu kauden avaavalle leirilleen. Maajoukkueen apupäävalmentaja J-P Kuusisto toivoo näkevänsä Myyrmäessä myös uusia kasvoja:

-Tuleva leiri on tärkeä askel valmistautumisessa syksyn kisoihin. Innolla odotan näkeväni paljon pelaajia antamassa näyttöjä ja kilpailemassa paikasta joukkueeseen. Jos et aikaisemmin ole ollut vielä mukana kokeilemassa miten omat kykysi ja taitosi peilautuvat maan parhaisiin ikäryhmän pelaajiin, niin nyt siihen on hyvä mahdollisuus. Kannustan kaikkia matalalla kynnyksellä tulemaan kokeilemaan vauhtia.

U17-maajoukkueen ohjelmassa tulee olemaan vuoden 2024 aikana kolme leiriä. Kauden tärkein tavoite on lokakuussa viikolla 42 pelattavat PM-kisat Ruotsissa. 

 

Lisätietoja & ilmoittautuminen: U17 maajoukkueleiri 9.-10.3.2024

 

Tutustu:  U17-maajoukkueen valmennus & staff

Lue myös:  Amerikkalaisen jalkapallon nuorten maajoukkueiden toimintamallia uudistettu

 

 

 

 

 

Lataa PDFTulosta