Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

URA-säätiön opiskeluapuraha neljälle jenkkifutarille

Urheilijoiden Ammattienedistämissäätiö (URA) jakoi tiistaina opiskeluapurahan 209 urheilijalle lukuvuodelle 2023-2024.  Apuraha myönnettiin tänä vuonna neljälle jenkkifutiksen pelaajalle.

Apurahan saajien joukossa on maailmanmestareita ja olympiaurheilijoita, nykyisiä ja jo uransa lopettaneita huippu-urheilijoita yhteensä 56 eri lajista ja 18 urheiluakatemiasta. Amerikkalaisen jalkapallon pelaajista apuraha myönnettiin neljälle urheilijalle, joikka kaikilla kokemusta sekä Suomen, että kansainvälisiltä kentiltä. Kaikkien neljän urheiluakatemiana Pk-seudun urheiluakatemia Urhea

Amerikkalaisen jalkapallon URA-apurahan saajat 2023-2024

Tony Koskinen

Helsinki Roosters, Haaga-Helia Ammattikorkeakoulu, URHEA

Minna Lehtinen

Helsinki Wolverines / Boston Renegades, Helsingin Yliopisto, URHEA

Viljo Lempinen

Berlin Thunder, Aalto Yliopisto URHEA

Karri Pajarinen

Vienna Vikings, Helsingin Yliopisto URHEA

 

Kaikkien neljän apurahan suuruus on 1.500 euroa. Lehtiselle apuraha myönnettiin jo toisena perättäisenä vuotena.

URA-säätiön tarkoituksena on edistää urheilijoiden ammattiin valmistumista ja pyrkiä turvaamaan aktiiviuransa päättäneiden urheilijoiden koulutus. Tarkoitustaan säätiö toteuttaa jakamalla vuosittain opiskeluapurahoja kansainväliseen menestykseen tähtäävien tai aktiiviuransa jo päättäneiden huippu-urheilijoiden ammattiin valmistavaan ja tutkintoon tähtäävään opiskeluun.

URA-säätion apurahan suuruus on 1500 tai 3000 euroa koko lukuvuodelle. Apurahaa haki tänä vuonna ennätykselliset 719 urheilijaa.

Lue lisää:  URA-säätiön opiskeluapurahan sai 209 urheilijaa

Lataa PDFTulosta