Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Wanted – kickers!

Pitkän linjan tehovalmennusta tarjolla potkaisijoille. Entisen ammattilaispotkaisijan ja liikunnan ammattilaisen Kari Grönroosin Kicking Academy starttaa tammikuun puolessa välissä.

Kari Grönroos Scottish Claymores

Neljälle leirille haetaan 15-19-vuotiaita urheilijoita. Lajitaustaa ei tarvitse olla, sen sijaan jonkinasteinen muulinpotku ja into kehittyä tarvitaan. Käynnissä on siis uuden potkaisijasukupolven kehittäminen.

Valmentajana toimii Suomen ainoa ammattilaispotkija Kari ”Kaba”Grönroos. NFL Europe Scottish Claymores). Kaba toimi myös pitkään miesten maajoukkueen potkaisijana. Grönroos on toiminut  useiden suomalaisten maajoukkuepotkaisijoiden henkilökohtaisena valmentajana.

Kari Grönroos on luvannut antaa kaiken käytössä olevan tietonsa ja kokemuksensa uusille kyvyille.  Leireillä käydään niin pistepotkaisemisen, lentopotkujen kuin aloituspotkujen perusteet ja vinkit. URHEA akatemiavalmentajana sekä Lauttasaaren yhteiskoulun liikunnanopettajana hänellä on kokemusta opettamisesta.

Leirit järjestetään Pajulahden urheilukeskuksessa. Talvikuukausien harjoittelu tapahtuu jalkapallohallissa. Leiritysten ajankohdat:

  • potkuleiri 1 la-su 15.-16.1.2022, 110€
  • potkuleiri 2 la-su 9.-10.4.2022, 110€
  • potkuleiri 3 ma-ke 22.-24.6.2022, 260€
  • potkuleiri 4 la-su 26.-27.11.2022,  110€

Neljän leirin vuosikustannus on 590 euroa, joka maksetaan neljässä osassa ennen leirejä. Samaan hintaan potkaisija saa  320 euron edestä apuvälineitä omatoimiseen harjoitteluun ( Schutt-potkuverkko, potkualusta, pallon pidike, Wilson-pallo sekä leiripaidat). Pajulahden leireillä on täysihoito ja hotelliolosuhteet.

Kari Grönroos:

– Potkaiseminen on hauskaa. Nyt on sankariviittaa tarjolla. Tule mukaan!

 

Alustava ilmoittautuminen täällä

 

 

Kari Grönroos pelasi potkaisijan roolissa vuoden 1997 Scottish Claymoresin miehistössä. Grönroos potki yhteensä 26 pistettä ja onnistui tekemään 8/10 kenttäpotkumaalia 2/2 lisäpistepotkua. Hänellä on eniten pistesuorituksia suomalaisista ammattilaispelaajista. Oheisella otteluvideolla  Rhein Firea vastaan Grönroos aloittaa potku-urakkansa mm. 0:47 min kohdalla kick offilla, 51:38 min kohdalla potkaisee onnistuneen field goalin…

Lataa PDFTulosta