Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Wasa Dogs ja Aalto Predators avasivat kautensa voitokkaasti

Korkeakoulusarjan toisella peliviikolla Lappeenranta Wildmen jatkoi vahvoja otteitaan kotikentällään. Kautensa käynnistäneet Wasa Dogs ja Aalto Predators ottivat avausvoittonsa omissa peleissään.

Korkeakoulusarjan hallitseva mestari Wasa Dogs aloitti kautensa vakuuttavasti Jyväskylässä. Kotijoukkue Riemu Rhinos pysyi harjoittelukaudestaan kankeiden vaasalaisten vauhdissa pelin ensimmäisen neljänneksen ajan (12-12), mutta loput ottelusta kului Dogsin dominoidessa tilanteita kentällä. Wasa Dogsille avausvoitto lukemin 28-72 (20-46).

Espoon Otahallissa Aalto Predators sai vastaansa jo yhden pelin verran tuntumaa sarjaan saaneen NDU Black Knightsin. Alkukankeus näkyi hetken myös Predatorsin otteissa, ja puoliajalle pelissä mentiin lukemissa 21-12. Toisella puoliajalla pisteiden teossa onnistui ainoastaan Predators, joka korjasi sarjapisteet lukemin 52-12.

Lappeenrannassa isolla rosterilla jo toiseen peliinsä startannut Lappeenranta Wildmen toivotti tulokasjoukkue Joensuun Hawksin tervetulleeksi college-sarjaan tylyin ottein. 40-0 puoliajalle viety peli päättyi lopulta Wildmenin 62-0 voittoon.

Lappeenrannan tukimies Emil Almgren antoi ottelun jälkeisessä haastattelussaan kuitenkin tunnustusta myös vastustajalle:

Tutustu: Korkeakoulusarjan sarjataulukot

Sarjaa seuraa myös:  FifthQuarter

Haastetteluvideo: Lappeenranta Wildmen

Otsikkokuva: Laura Helminen