Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Wolverines hallitsee MM-tauolle jäävää Naisten Vaahteraliigaa

Naisten Vaahteraliigassa pelataan tulevana viikonloppuna toiseksi viimeinen runkosarjakierros. Sarjan kärjessä on Wolverines, jolla voitto kaikista kahdeksasta pelistään.

Viime kauden hopeajoukkue Wolverines Ladies on ottanut tukevan johdon Naisten Vaahteraliigan sarjataulukossa. Ennen kahta viimeistä runkosarjan pelikierrosta helsinkiläiset ovat varmistaneet runkosarjan voiton ja samalla kotiedun pudotuspeleihin.   Kolme muuta varmasti pudotuspeleissä pelaavaa ovat Trojans Women, Tampere Saints sekä Lady Bouncers.  Lohja Lionessesilla ja West Coast Phoenixilla on vielä runkosarjan toinen keskinäinen peli pelaamatta, joten ratkaisut sijoista 5-6 tullaan näkemään vasta elokuun lopulla.

Tulevan viikonlopun taistelupareina ovat Wolverines ja Phoenix, Trojans ja Saints sekä Bouncers ja Lionesses. Ennakkoasetelmiensa puolesta jännittävin peli tulee olemaan Turun Yläkentällä pelattava Trojansin ja Saintsin kohtaaminen, jossa panoksena on pudotuspelien kotietu.

Naisten Vaahteraliiga, viikko 9

  • Su 24.7. klo 13:00  Trojans – Saints
  • Su 24.7. klo 14:00  West Coast Phoenix – Wolverines
  • Su 24.7. klo 14:00   Bouncers – Lionesses

 

Sunnuntain pelien jälkeen maajoukkueen viimeiselle karsintaleirille valitut 60 pelaajaa siirtyvät Pajulahden Urheilukeskukseen antamaan viimeiset näytöt lopulliset valinnat tekevälle Suomen valmennustiimille. Joukkueet palaavat pelikentille vasta elokuun lopulla viimeisen runkosarjakierroksen merkeissä.

 

Kuva: Jari Turunen

Tutustu:  Tilastot

Liput ennakkoon: Lippu.fi

Pelit Suorana:  Ruutu+

 

Lataa PDFTulosta