Naiset

Lippupallon MM-kisat Israelissa joulukuussa 2021

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto on valinnut lippupallon fokusalueekseen ja ensimmäisenä tavoitteena on ollut koota kilpailullisesti uskottava joukkue joulukuussa Jerusalemissa pelattaviin lippupallon MM-kisoihin.

Naisten maajoukkueen kalenterin suunnittelussa on huomioitu se tosiasia, että alkuvaiheessa lippupallomaajoukkueiden pelaajista merkittävä osa on mukana kontakti-jefun sarjoissa.

Maajoukkueen kokoaminen käynnistettiin syyskuun ensimmäisellä try out-leirillä lahdessa 11.09. ja viimeisiä näyttöjä pelaajat pääsivät antamaan lokakuun viimeisen viikonlopun leirillä. Nyt Israeliin matkaava joukkue on valittu.

Lisätiedou

Lars Abrahamsen
Head coach
Flag Team Finland
larsskytte83@gmail.com
+45 26700871

Sari Kuosmanen
Joukkueenjohtaja
Flag Team Finland
sarikuosmanen@gmail.com
0401961680

Esittely

Naisten lippupallomaajoukkue on historiansa aikana voittanut useita mitaleita arvoturnauksissa. Lajin maajoukkuetoiminta käynnistettiin vuonna 2004 .  Maajoukkueen paras saavutus on vuodelta 2005, jolloin naisemme ottivat EM-kultaa kotikisoissa Helsingissä. Vuonna 2009 lippupallon EM-kilpailut järjestettiin Pohjois-Irlannissa. Suomi otti kisoissa hopeaa.

Naisten maajoukkue on edellisen kerran osallistunut MM-kisoihin Italiassa 2014 sekä EM-kisoihin Israelissa 2019, jolloin tuloksena oli 5 tappiota yhtä monesta pelistä.

SAJL on nyt asettanut uudeksi tavoitteekseen kilpailullisesti uskottavan maajoukkueen rakentamisen laadukkaiden valmentajien johdolla. Ensimmäinen etappi on menestyä vuoden 2021 MM-kisoissa Israelissa. Maajoukkuetoiminnan taivaanrannassa siintää unelma Olympiakisoista vuonna 2028.

Suomi jäi sijalle 11 Israelissa

 

Viidestä ottelusta viisi tappiota.

Ottelutulokset

Suomi – Italia 6-25
Suomi – Itävalta 0-70
Suomi – Iso-Britannia 6 – 60
Ruotsi – Suomi 26 – 20
Espanja – Suomi 42 – 12

Tiina Leskinen: Olen aina tykännyt etenkin heittopelien puolustamisesta, jota flagi tarjoaa runsaasti.

Flagin pelaaminen on aina ollut odotettu hetki kaudesta, sillä se on nopeatempoinen ja taktinen peli. Myös kaikki turnausreissut joukkueen kanssa ovat aina olleet täynnä naurua ja iloa.

Mistä innostus / mikä sai sinut aloittamaan flagin?
– Aloitin kaverin houkuttelemana vuonna 2005 pelaamaan semi contact futista, joka oli pelillisesti flagin ja jefun sekoitus. Osallistuimme joukkueen kanssa jo tuolloin myös flagi turnauksiin. Kun naiset siirtyivät Suomessa pelaamaan full contact jefua, niin pelasimme edelleen flagia siinä rinnalla omana lajinaan. Flagin pelaaminen on aina ollut odotettu hetki kaudesta, sillä se on nopeatempoinen ja taktinen peli. Myös kaikki turnausreissut joukkueen kanssa ovat aina olleet täynnä naurua ja iloa. Flagin pelaaminen myös jatkui siinä vaiheessa vuonna 2012, kun lopetin jenkkifutiksen.

Pelipaikka / mikä siinä viehättää?
– Pääasiassa olen pelannut puolustuksen DB:nä niin jefussa kuin flagissa. Flagin parissa olen pelannut toki myös paljon hyökkäystä, joka on ollut omalta osaltaan kivaa vaihtelua puolustamiseen. Takakentän puolustuksen pelipaikat ovat kuitenkin olleet aina itselleni mieluisimmat, sillä siinä pelaaminen perustuu niin paljon vastustajan pelin lukemiseen ja reagointiin. Puolustuksen puolella olen aina tykännyt etenkin heittopelien puolustamisesta, jota flagi tarjoaa runsaasti. Vahvan puolustuksen avaintekijänä on, että koko joukkue pelaa vahvasti yhteen ja luottaa toisiinsa.

Miksi kannattaa aloittaa flagin pelaaminen?
– Se on monipuolista, vauhdikasta ja hauskaa! Flagi tarjoaa mielenkiintoisia haasteita ja mahdollisuuksia kehittyä eri lajitaustoista tuleville pelaajille. 

TOP4 Euroopan joukkueet EM-Israelissa?
Israel, Tanska, Itävalta, Suomi 

Emma Lekander: Blitzaamisessa parasta on se, kun pystyy luomaan paineen pelinrakentajalle

 

 

Flägissä viehättää pelin nopeatempoisuus ja taktisuus

Mistä innostus/mikä sai sinut aloittamaan flägin

– Jenkkifutiksen kausi loppui ja menin joukkueeni flägireeneihin ja siitähän se innostus heti lähti!

 Pelipaikka/mikä siinä viehättää:

– wr/blitzer: Hyökkäyksessä pitää olla nopeat ja tarkat kuvat, jotta myös omat joukkuelaiset kerkeävät juosta omat kuvansa. Blitzaamisessa parasta on se, kun pystyy luomaan paineen pelinrakentajalle ja, kun liputus onnistuu ja vastustajan hyökkäys pysähtyy.

Miksi kannattaa aloittaa flägin pelaaminen/mikä siinä viehättää:

– Flägissä viehättää pelin nopeatempoisuus ja taktisuus. Sekä se on todella hauskaa!

Top 4 Euroopan joukkueet EM-Israelissa:
– Tanska, Israel, Englanti ja Suomi.

Satu Suninen: on hienoa kun saa puolustajan pelattua aivan kebabkioskille

 

 

En lähde sijoituksia sen enempää arvailemaan, jääköön ne nähtäväksi tuolla kisoissa.

Mistä innostus / mikä sai sinut aloittamaan flagin?

-Ensikosketus soikeaan palloon on yläkoulun liikuntatunneilta, mutta lopulta lajin parin päädyin  muutamaa vuotta myöhemmin jenkkifutiksen kautta.

Pelipaikka / mikä siinä viehättää?

– Rissuna parasta on luonnollisesti maalien tekeminen, ja on hienoa kun saa puolustajan pelattua aivan kebabkioskille.

Miksi kannattaa aloittaa flagin pelaaminen?

– Flagi on nopea, monipuolinen ja taktinen laji, joka vie mukanaan. Tiiviin joukkueen kanssa kertyy paljon hienoja hetkiä, ja aina riittää jotain uutta opittavaa ja kehitettävää. 

TOP4 Euroopan joukkueet EM-Israelissa?
– En lähde sijoituksia sen enempää arvailemaan, jääköön ne nähtäväksi tuolla kisoissa.

EM 2017 Tanska

Suomen ottelut Tanskan EM-kisoissa 2017
Koti Vieras   
IsraelSuomi406
TanskaSuomi546
SuomiIso-Britannia634
Pronssiottelu     
Iso-BritanniaSuomi346

MM-kisoista naisille kokemusta

Maajoukkue päätyi sijalle 13.

Naisten lippupallon maajoukkue sijoittui sijalle 13 Italian Grossetossa pidetyissä Maailmanmestaruus kisoissa. Alkusarjan kuusi peliä pelattiin kahdessa päivässä keskiviikkona ja torstaina sekä sijoitusottelut 9-14 perjantaina. Yhdeksästä pelistä saldona kaksi voittoa.

Otteluohjelma oli naisille haastava. Ensimmäisenä vastaan asettui hallitseva maailmanmestari Mexico, joka takoi taululle tylyt 56-0 lukemat. Eikä vastus juurikaan helpottunut seuraavassa pelissä, kun 1,5 tunnin tauon jälkeen vastaan asettui Euroopan huippujoukkue Itävalta. Itävaltaa vastaa Suomi sai omat maalihanat auki, mutta tappio tuli silti suurinumeroisesti 48-13. Ensimmäisen pelipäivät pelit jatkuivat nopean ruokailun jälkeen isäntämaa Italiaa vastaan jossa naiset taistelivat jo voitosta. Kova loppukiri päättyi 27sekuntia ennen peliajan päättymistä heitettyyn syötönkatkoon – loppulukemat Italialle 8-13. Päivän viimeinen peli pelattiin Japania vastaan jonka nousevan auringon maan tytöt veivät lukemin 37-0.

Ensimmäinen turnauspäivä osoitti sen, että kotoinen SM-sarja on saanut kehittyä itsekseen ilman kansainvälistä tuulahduksia. Huippujoukkueiden hyökkäyspelikirjat olivat hyvin erilaisia verrattuna toisiinsa ja puolustuspelaaminen vaati pelitavan muutoksia pelin aikana.

Naisten toinen turnauspäivä piti alkaa aamupäivän pelillä vuoden 2010 mestaria Kanadaa vastaan. Ukkosmyrsky päätti kuitenkin toisin ja joukkue sai aamupäivän vapaaksi valmistautumiseen naapurimaan Ruotsin kohtaamiseen. Ruotsi sytyttikin joukkueen taisteluun ja Suomen naiset ottivat ensimmäisen voiton helpohkosti lukemin 13-27. Aamupäivän Kanada ottelu siirrettiin alkavaksi klo 18:30. Suomi laittoikin Kanadan ahtaalle ja pelasi turnauksen parasta lippupalloa ensimmäiset 30min puoliaika tilanteen ollessa jännittävästi 14-13 Kanadalle. Lopputulos Kanadalle lopulta 39-13.

Toisen turnauspäivän antia oli tietysti Ruotsipelin voitto sekä loistopeli Kanadaa vastaan, joka lopulta voitti Maailmanmestaruuden kaataen loppuottelussa USA:n.

Kolmas pelipäivä oli sijoituspelejä varten. Loppusarjaan Suomi sai lähtöpisteinä Ruotsi-pelin pisteet kun vastaan asettuivat Israel, Brasilia ja Espanja. Israelia vastaan Suomi intoutui taistelemaan voitosta mutta tappio tuli lukemin 19-12.  Samoin Brasilia oli vahvempi Suomea lukemin 0-20. MM-kisat päättyivät Suomen osalta ottelulla ei ollut enää sijoituksen osalta merkitystä, ja Suomi veikin voiton päätösottelusta lukemin 18-6.

Maailmanmestaruuden vei siis Kanada, kakkonen oli USA ja pronssimitalit voitti Itävalta. Neljäs oli Mexico ja viides Ranska, jonka Suomi siis voitti Beach Flagin EM-turnauksessa. Kuudes oli Saksa, se jälkeen Italia, Panama, Israel, Brasilia, Japani, Espanja, Suomi 13. ja viimeiseksi jäi Ruotsi.

Maajoukkueen seuraava tähtäin on EM-kisat 2015 joiden haku alkaa syksyllä sekä MM-kisat 2016 Bahamalla.

 
MM-KISOJEN SUOMEN OTTELUT

Pvm

aikaKotivieras

pisteet

koti

pisteet

vieras

10.9.10.25MeksikoSuomi560
10.9.12.45ItävaltaSuomi4813
10.9.15.15SuomiItalia813
10.9.17.45SuomiJapani037
11.9.12.45KanadaSuomi3913
11.9.15.30RuotsiSuomi1327
12.9. IsraelSuomi1912
12.9. SuomiBrasilia020
12.9. EspanjaSuomi618

 

Merita Bruun

Emilia Kemppi

Jenni Linden 

Carola Lindholm

Sari Kuosmanen

Kirsti Nirhamo

Satu Suninen

Tiina Suvioja

Essi Söderholm

Nina Lindholm

Janina Virtanen

Henna-Riikka Pitkänen

Mika Lindholm, valmentaja

Naisten Maajoukkue 2014

#1
Kirsti Nirhamo
SM-kulta
SM-pronssi
#6
Emilia Kemppi
SM-kulta 2013
SM-hopea 2014
#7
Merita Bruun
MM-hopea 2004
MM-pronssi 2006
EM-hopea 2005
SM-kulta
#8
Satu Suninen
SM-kulta 2013
SM-hopea 2014
#10
Tiina Suvioja
#12
Carola Lindholm
SM-kulta 2013
SM-hopea 2014
#16
Niina Lindholm
#20
Janina Virtanen
#22
Jenni Linden
SM-hopea 2014
#33
Essi Söderholm
SM-kulta 2013
SM-hopea 2014
#80 Sari Kuosmanen
EM-hopea 2007 ja 2009
SM-kulta 2010
#90 Henna-Riikka Pitkänen

Italiassa taistellaan lippupallon maailmanmestaruuksista

8.9.2014

Naiset arvokisoihin vuoden 2009 jälkeen, tavoitteena mitalipelit

Suomi palaa naisten lippupallon arvoturnauksiin viiden vuoden tauon jälkeen. Vuonna 2009 Suomi oli toinen Pohjois-Irlannissa pelatussa EM-turnauksessa Itävallan viedessä mestaruuden. Maailmanmestaruus turnaukseen Suomi on osallistunut edellisen kerran 2006 Etelä-Koreassa, jossa tuliaisena oli pronssimitalit naapurimaan Ruotsin kaaduttua mitalipelissä lukemin 25-19.

Italian Grossetossa pelattavaan turnaukseen osallistuu 31 joukkuetta joista 14 naisten sarjassa. Joukkueet pelaavat yksinkertaisen alkusarjan lohkoittain, Suomen alkulohkossa vastustajina ovat Mexico (maailmanmestari 2012), Itävalta, Japani, Ruotsi, Italia ja Canada. Alkulohkojen neljä parasta jatkavat mitalipeleihin.

Suomen joukkueessa kokemusta ja nuoruutta

Nykymuotoista lippupalloa on Suomessa pelattu vuodesta 2008 lähtien, jolloin ns. semi-contact lippupallo siirtyi täyskontakti jalkapalloon ja lippupallossa siirryttiin 5vs5 pelimuotoon. Naisten toiminta on kasvanut vahvasti viime vuosina, ja tämän vuoden SM-sarjaan osallistui kahdeksan joukkuetta Helsingistä, Jyväskylästä, Kouvolasta, Turusta, Oulusta, Hämeenlinnasta ja Seinäjoelta. Maajoukkue koostuu Demonsin, Indiansin, Trojansin ja Jaguaarien pelaajattarista. Joukkueen kuopuksia ovat Indiansin Carola Lindholm (QB) ja Emilia Kemppi (C/S) ja kokemusta edustavat Merita Bruun (QB, MM-hopeaa, 2004, MM-pronssia 2006 ja EM-hopeaa 2005) sekä Sari Kuosmanen (WR/DB, EM-hopeaa 200 ja 2009). Lisäksi joukkueessa pelaavat Kirsti Nirhamo (RB/DB), Jenni Linden (RB/LB), Janina Virtanen (WR/DB), Essi Söderholm (C/S), Henna-Riikka Pitkänen (WR/DB), Nina Lindholm (WR/LB), Satu Suninen (RB/LB) ja Tiina Suvioja (WR/DB).

Tavoitteena mitalipelit

Naiset ovat asettaneet tavoitteeksi mitalipelit. Päävalmentaja Mika Lindholm pitää tavoitetta kovana mutta se on saavutettavissa:

”Kohtaamme alkulohkossa hallitsevan Maailmanmestarin Mexicon, neljänvuoden takaisen mestarin Canadan, isäntämaan Italian ja naapurimaan Ruotsin kovan Itävallan ja Japanin. Rankingimme on 13 mutta se johtuu siitä että emme ole vähään aikaan osallistuneet arvoturnauksiin. Tässä joukkueessa on potentiaalia yltää tavoitteeseen, jos kokeneet pelaajat pystyvät nostamaan nuoret omalle tasolleen ja poistamaan kisajännityksen”.

Livelähetyksiä kolmelta kanavalta

Kisoista lähetetään pelejä kolmelta kanavalta USTREAMIN kautta. Kaikkia pelejä ei luonnollisesti lähetetä koska samaan aikaan pelataan kahdeksalla kentällä (miehet ja naiset) mutta järjestäjät ovat lupailleet että jokaiselta joukkueelta tulee ainakin yksi peli ulos sekä kaikki Italian pelit on nähtävissä livenä sekä mitalipelit. Naisten osalta turnaus alkaa keskiviikkona 9:25 Mexicoa vastaan ja kaikkiaan joukkue pelaa neljä peliä ensimmäisenä kisapäivänä. Torstaina on vuorossa kaksi peliä Ruotsi ja Kanada. Maailmanmestari on tiedossa perjantaina iltapäivällä.

 

2009 EM-kisat

Naisten lippupallomaajoukkue saavutti EM-hopeaa!

Lippupallon aikuisten Euroopan mestaruuksista pelattiin Pohjois-Irlannin Belfastissa 11.-13.9.2009. Suomea turnauksessa edusti naisten maajoukkue. Lähtökohdat turnaukseen olivat aiempaa huomattavasti paremmat, koska Suomessa on pelattu kaksi vuotta lippupallon SM-sarjaa. Ennen turnauksiin jouduttiin lähtemään vailla kotimaista pelikokemusta.

EM-turnauksessa oli tänä vuonna ennätysmäärä naisjoukkueita. Suomen lisäksi mitaleista kilvoittelivat Ranska, Saksa, Ruotsi, Itävalta ja Israel. Turnauksessa pelattiin yksinkertainen sarja, jonka jälkeen neljä joukkuetta jatkoi välieriin. Ennakkoon Ranskan oletettiin olevan kovin vastus, mutta jo turnauksen alusta oli selvää, että kyseessä on kaikkien aikojen kovatasoisimmat naisten EM-kisat. Ottelut olivat tasaisia ja joukkueet voittivat toisiaan ristiin.

Suomi voitti turnauksen runkosarjan neljän voiton turvin. Vain Israel oli pisteen verran parempi. Välierässä Israel sen sijaan kaatui helpohkosti 34-14. Toisessa välierässä kohtasivat vuoden 2007 mestari Ranska ja kovakuntoinen Itävalta, joka järjestikin melkoisen yllätyksen voittamalla Ranskan viime hetken maalilla. Finaalissa tuli heti selväksi, että runkosarjassa kaatunut Itävalta on turnauksen aikana kehittynyt huimasti. Suomen puolustuksella oli suuri vaikeuksia pysäyttää tarkkaa heittopeliä suorittanut joukkue. Maaleja tehtiin tasaiseen tahtiin, mutta Suomella jäi kaksi lisäpistettä saamatta ja peli päättyi huikean jännitysnäytelmän jälkeen Itävallan voittoon 35-33. Suomi jatkoi mitalikannassa, saavuttaen historian kolmannen EM-mitalin. Joukkue on ollut finaalissa aina EM-turnaukseen osallistuttuaan.

10.9.2009

 

Lippupallon EM-kisat käynnistyvät perjantaina Belfastissa, Suomi mukana naisten joukkueella

 Lippupallon EM-kisat käynnistyvät perjantaina Belfastissa

Lippupallon EM-kisat käynnistyvät perjantaina Pohjois-Irlannin Belfastissa. Suomea kisoissa edustaa naisten joukkue, joka on menestynyt aiemmissa kisoissa mallikkaasti. Edellisistä EM-kisoista Italiasta kaksi vuotta sitten kotiin tuomisena oli hopeamitalit, kun neljä vuotta sitten Helsingissä Suomi kruunattiin Euroopan mestariksi.

Naisten sarjassa mukana on kuusi maata. Suomen lisäksi EM-kullasta taistelevat hallitseva Euroopan mestari Ranska, Itävalta, Saksa, Israel ja Ruotsi. Ensimmäiset pelit pelataan poikkeuksellisesti jo perjantaina, koska Israel pelaa pelinsä siten, ettei sen tarvitse lauantaina pelata.

Suomi aloittaa pelinsä lauantai aamuna, jolloin se kohtaa ensin klo 10 paikallista aikaa Ranskan. Tämän jälkeen vuorossa ovat pelit Itävaltaa ja Saksaa vastaan ja päivän päätteeksi Ruotsia vastaan. Sunnuntai aamuna alkusarjan viimeisessä pelissä Suomea vastaan tulee Israel. Mitalipelit pelataan tämän jälkeen.

Miesten sarjassa mukana on 10 maata; Itävalta, Tanska, Ranska, Iso-Britannia, Saksa, Irlanti, Israel, Italia, Ruotsi ja Sveitsi.

Suomen joukkue:

Jenni Wahlberg
Ulla Repo
Tiia Meskanen
Jasmin Lindqvist
Nora Ahokas
Anette Bäckman
Johanna Pudas
Paula Lehtinen
Sari Kuosmanen
Tiina Salo
Jenna Suhonen
Katri Laine

Valmentaja: Teemu Kuusisto

Aikaisempi menestys:

2004 WC 4.
2005 EC 1.
2006 WC 3.
2007 EC 2.

 

2007 EM-kisat

5-vs5 EM-kisat 14.-16.9.2007, Sestola, Italia

Maajoukkue:
Jenni Wahlberg, GS Demons
Johanna Pudas, Butchers
Nora Ahokas, GS Demons
Paula Lehtinen, GS Demons
Sari Kuosmanen, Jaguars
Terhi Koistinen, Jaguars
Tiia Meskanen, GS Demons
Tiia-Mari Teikari, GS Demons
Tiina Salo, Jaguars
Ulla Repo, GS Demons

Valmentajat:
Teemu Kuusisto
Christer Stockus

Suomi- Itävalta 33-0 (27-0)
Suomi -Ruotsi 19-12 (12-12)
Suomi – Ranska 27-6 (20-6)

Loppuottelu
Ranska-Suomi 25-12 (6-12)

Suomen naiset voittivat hopeaa.

MM 2006 Etelä-Korea

5-vs-5 MM-kisat 31.8.-3.9.2006 Daegu, Etelä-Korea

Maajoukkue
Riikka Martin, Jaguars
Merita Bruun, Roosters
Kaisa Siitonen, Roosters
Laura Alakoski, Roosters
Jenni Wahlberg, GS Demons
Jasmin Nieminen, GS Demons
Paula Lehtinen, GS Demons
Ulla Repo, GS Demons
Anette Bäckman, GS Demons
Tiia Meskanen, GS Demons

Valmennus
Teemu Kuusisto
Kalle Karppinen

Suomi – Japani 26-31
Ranska – Ruotsi 46-0
Suomi – Ranska 13-38
Japani – Ruotsi 34-6
Suomi – Ruotsi 51-18
Ranska – Japani 33-18

Pronssiottelu
Suomi – Ruotsi 25-19

Suomen naiset sijoittuivat sarjassaan kolmanneksi.

Loppuottelu
Ranska – Japani 51-49

 

EM 2005 Suomi

5-vs-5 EM-kisat 16.-18.9. 2005 Helsinki, Suomi

Maajoukkue
Jenni Wahlberg, GS Demons
Jasmin Nieminen, GS Demons
Tiia Meskanen, GS Demons
Anni Kivikataja, GS Demons
Hanne Parviainen, GS Demons
Ulla Repo, GS Demons
Riikka Martin, Jaguaarit
Merita Bruun, Roosters
Kaisa Siitonen, Roosters
Laura Alakoski, Wolverines

Valmennus
Teemu Kuusisto
Christer Stockus

Ruotsi – Israel 12-14 (0-8)
Israel – Ranska 6-33 (0-20)
Suomi – Israel 32-0 (26-0)
Itävalta – Suomi 12 – 41
Ruotsi – Ranska 7 – 24
Suomi – Ruotsi 33 – 0
Itävalta – Ranska 19 – 33
Ranska – Suomi 6-38
Ruotsi – Itävalta 25-19
Israel – Itävalta 32-19

Pronssiottelu 
Ruotsi – Israel 31-7

Loppuottelu 
Suomi – Ranska 39-7

Suomen naiset voittivat mestaruuden.

2004 MM-kisat, Ranska

2004

5-vs-5 ja 7-vs-7 MM-kisat 10.-12.9.2004 Thonon-les-Bains, Ranska

Maajoukkue
Jenni Wahlberg, GS Demons
Jasmin Nieminen, GS Demons
Eeva Karhunen, GD Demons
Krista Winter, GS Demons
Hanne Parviainen, Northern Lights
Anu Hemming, Northern Lights
Ulla Repo, Roosters
Merita Bruun, Roosters
Kaisa Siitonen, Roosters
Johanna Nikula, Wolverines

Valmennus
Joni Nyholm

Suomi – Ranska 12 – 12
Japani – Suomi 19 – 7
Meksiko – Suomi 32 – 14
Suomi – Ruotsi 25 – 6

Pronssiottelu
Japani – Suomi 30 – 20

Suomen naiset sijoittuivat sarjassaan neljänneksi.

Naisten 7vs7- sarja
Suomi – Ranska 19 – 7
Ruotsi – Meksiko 0 – 62
Ruotsi – Suomi 6 – 32
Ranska – Meksiko 0 – 48
Ranska – Ruotsi 6 – 26
Suomi – Meksiko 13 – 56

Pronssiottelu
Ranska – Ruotsi 0 – 6

Loppuottelu 
Meksiko – Suomi 42 – 12

Suomen naiset voittivat hopeaa.