Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Naisten Vaahteraliigasta 2022 ennustetaan tasaista

Naisten Vaahteraliiga käynnistyy lauantaina 14.5. Tampereella.  Sarjassa pelaa tällä kaudella kuusi joukkuetta ja ennakkoasetelmien mukaan taistelu playoff-paikoista tulee olemaan tiukka.

Naisten liigaa päästään tällä kaudella pelaamaan hetken koronamurheiden jälkeen taas kuudella joukkueella.  Uusina mukana ovat yhden kauden verran vauhtia divarista hakenut Tampere Saints ja vaahteraliigadebyyttinsä tekevä Lionesses Lohjalta.

Kauden 2022 Vaahteraliigaan oman mausteensa tulee tuomaan taistelu koti-MM-kisojen pelipaikoista.  Maajoukkue on ensimmäisen karsintaleirinsä pitänyt, mutta näyttöjä voi vielä antaa liigapeleissä ennen lopullisia valintoja.

Trojans suosikkina sarjaan

Trojans Women voitti viime kauden päätteeksi historiansa ensimmäisen mestaruuden.  Naisten liigavalmentajista osa ehti luovuttaa veikkauksensa sarjan ykkössuosikiksi, ja taulukossa turkulaiset saivat eniten ykkössijoja.  Kaudella 2021 pelejään syksyä kohden parantanut Wolverines  on veikkauksissa korkealla ja myös viime kauden pronssijoukkue Bouncersin odotetaan olevan vahvoilla playoff-taistelussa.  Sarjan mustahevonen on Tampere Saints, jonka odotetaan olevan mukana sarjan kärkikahinoissa heti avausottelusta lähtien.

West Coast Phoenixin ja sarjanousija Lionessesin voittosarake Vaahteraliigassa on vielä nollilla. Valmentajien veikkauksissa joukkueet taistelevat rajusti sijoista 5-6 ja kauden päätteeksi on varmaa, että jommankumman voittosarakkeeseen ollaan saatu merkintä.

Pre season ranking

  1. Trojans
  2. Wolverines
  3. Saints
  4. Bouncers
  5. West Coast Phoenix
  6. Lionesses

 

Liput peleihin Lippu.fi palvelusta

Aivan kauden kynnyksellä SAJL ja Lippu.fi solmivat sopimuksen Naisten Vaahteraliigan lipunmyynnin laajentamisesta Lippu.fi palvelun piiriin.  Penkkiurheilijoita hemmotellaan myös suorilla Ruutu+ lähetyksillä jokaisesta naisten pelistä aloituspotkusta syyskuun loppuotteluun saakka.

 


Lue lähemmin joukkueiden lähtökohdista alta

 

Tutustu myös:

 

Penkkiurheilijalle:

 

Lataa PDFTulosta