Search
Close this search box.

Wasa Royals

Wasa Royals on Vaahteraliigassa kaudella 2023 pelaava West Coast Vikings ry:n amerikkalaisen jalkapallon edustusjoukkue. Vaahteraliigan lisäksi amerikkalaista jalkapalloa Vaasassa pelaa WCV:n jäsenyhdistys Royals Juniors ry sekä naisten joukkue 1-divisioonassa. WCV ry on perustettu vuonna 1994 ja Royals Juniors ry vuonna 2019.  Jäseniä seuroilla on yhteensä noin 200.

Ammattimainen harjoittelu ja tavoitteellinen urheilu ovat toimintamme kulmakiviä. Näiden lisäksi toimintaamme ohjaavat yhteisöllisyyden, kansainvälisyyden ja lajirakkauden arvot.

Wasa Royalsin vaihekkaasta historiasta voidaan nostaa esiin useita menestyksen hetkiä. Tuoreimpana muistona on vuosien 2023 ja 2020 U20 joukkueen SM-kullat sekä miesten edustusjoukkueen vuoden 2017  SM-hopea sekä vuoden 2020 SM-pronssi. Kaudella 2022 Royals voitti SAJL:n I-divisioonan mestaruuden.

Wasa Royals työskentelee aktiivisesti lajin kehitystyön parissa. Päätavoitteenamme on junioritoiminnan vieminen Suomen huipulle ja kansanvälisyyden edistäminen. Tule sinäkin osaksi kuningaskuntaa!

Seuran toiminta

Miesten joukkueet

Edustusjoukkue / Vaahteraliiga

Naisten joukkueet

Edustusjoukkue / I-divisioona

Nuorten joukkueet

U20 miehet / Sarjatoiminta
U17 miehet / Sarjatoiminta

Lasten joukkueet

U15 pojat / Sarjatoiminta
U13 pojat / Sarjatoiminta
U11 Lapset / Sarjatoiminta
U9 Lapset / Sarjatoiminta
Lasten kerhotoiminta