Search
Close this search box.

Vantaa TAFT

Vantaan TAFT ry on yksi Suomen vanhimmista amerikkalaisen jalkapallon seuroista. Vuonna 1981 perustetulla seuralla on hieno ja maineikas historia. TAFT:n suurimpana yksittäisenä voittona voidaan pitää Eurobowl -voittoa vuonna 1986 – tuona vuonna TAFT kruunattiin siis Euroopan parhaaksi joukkueeksi.

Vaikka historia on hieno ja maineikas, elää Vantaan TAFT vahvasti tässä päivässä. Seurassa tehdään lujasti töitä sen eteen, että pystymme tarjoamaan parhaat mahdolliset puitteet lajin harrastamiselle Vantaalla. TAFT:ssa painotamme valmennuksen laatua ja sitä, että jokainen saa lajin parissa mielekästä tekemistä.

Seuramme lippulaiva on miesten edustusjoukkue, joka pelaa 2023 miesten 1. divisioonassa. Edustusjoukkueen pidemmän aikavälin tavoitteena on nousta takaisin Vaahteraliigaan – entistä vahvempana. Tule mukaan!

Junioritoimintamme TAFT:ssa oli aikoinaan Suomen suurimpia. Tällä hetkellä Ikäkausijoukkueita pyritään rakentamaan U11, U13, U15, U17 sekä U20 -vuotiaille junioripelaajille. Olethan yhteydessä!

Vantaan TAFT:ssa on tilaa aktiivisille harrastajille. Olitpa sitten pelaaja, huoltaja, yhteistyökumppani, ottelutapahtumien toimija tai katsoja, olet meille tärkeä. Tervetuloa mukaan jenkkifudiksen maailmaan – tämä laji ei jätä kylmäksi!

TAFT:n kotiareenana toimii komea Myyrmäen jalkapallostadion. Edustusjoukkueen ja juniorijoukkueiden harjoituskenttänä toimii Tikkurilan Urheilupuiston iso tekonurmikenttä.